TURNIRI

Talenti TK Koprivnica okitili se naslovima prvaka u Bjelovaru i Virovitici

Idući vikend već su u Varaždinu.

12:07h
0
Foto: TK Koprivnica

Mladi članovi Teniskog kluba Koprivnica nastupili su nedavno na dvama teniskim turnirima.

Organizator novog turnira za djecu do 9 i 10 godina bio je TK Sirela iz Bjelovara. Koprivnički su klub predstavljali Marta Gregurina, Nela Horvat, Zoja Petrović, Rea Horvatić Jambor, Mihael Čavić i Noa Cvetanović.

Rea je osvajanjem drugog mjesta ostvarila najbolji rezultat na turniru, dok je Marta bila četvrta. U srebrnoj skupini, gdje se natječu djevojčice koje su u razigravanju po skupinama imale jedan porat, Zoja i Nela bile su treća i četvrta.

Mihael i Noa bili su prvi u svojim skupinama. Mihael u srebrnoj, a Noa u brončanoj. U kategoriji do 9 godina, jedina predstavnica kluba bila je Barbara Belčić koja je osvojila drugo mjesto u srebrnoj skupini.

Na turniru iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za djecu do 12 godina, sudjelovalo je čak osam tenisača iz kluba. Domaćin turnira bio je TK Didon iz Virovitice, a TK Koprivnicu na turniru su predstavljali Mia Gregurina, Marija Petrović, Kiara Horvat, Gala Knežević, Marko Bešvir, Vid Horvatić Jambor, Karlo Šifkorn i Pavle Peradin.

Nakon razigravanja po grupama, ulazak u glavni turnir izborili su Mia i Marija koje su poražene u polufinalu, te Marko i Karlo koji su poraženi u četvrtfinalnim susretima.

Igrala se i kategorija parova, a najbolji rezultat ostvarila je Mia Gregurina u paru s Koranom Barišić iz Zagreba, koje su zajedničkim snagama osvojile naslov prvaka. U konkurenciji dječaka, parovi Vid Horvatić Jambor/Karlo Šifkorn i Marko Bešvir/Vito Valenta zaustavljeni su u polufinalnim susretima.

Idući turnir igra se za vikend u Varaždinu.

Foto: TK Koprivnica
Foto: TK Koprivnica

čitam...