povodom majčinog dana

TC Lumini sprema bogat subotnji program posvećen majkama, dovedite mamu u shopping i osvojite 1000 kuna

Naime, od 13 do 15 sati sva djeca mogu sudjelovati u posebnoj kreativnoj radionici i za svoju mamu izraditi buket cvijeća od papira, dok se oni malo stariji i hrabriji mogu okušati u pisanju i recitiranju pjesmica.

11:20h
0
Foto: Lumini

Ovogodišnji Majčin dan Trgovački centar Lumini obilježit će u subotu, 11. svibnja posebnim programom za mame, ali i ostale velike i male posjetitelje.

Navratite u Lumini već od 10 sati gdje mališani mogu sudjelovati u radionici izrade čestitki, dok mame (ali i tate) mogu isprobati svoje vještine snalaženja u posebnom mini poligonu. Stavit ćemo im povez na oči, a njihova djeca će ih navigirati kroz sam poligon. Za najspretnije smo pripremili odlične nagrade i vrijedne poklon bonove iz igraonice Twister te trgovina Watch Centar, Top Shop, Baby Center, Denis, s.Oliver, Sport Vision i Prima!

Uz pokoravanje poligona, sve mame mogu pozirati karikaturisti te gratis dobiti svoju karikaturu, ali i iskoristiti brojne popuste namijenjene samo njima! Dok shoppingiraju, sve posjetiteljice svoju djecu mogu predati u provjerene ruke ekipe iz igraonice Twister. Naime, od 13 do 15 sati sva djeca mogu sudjelovati u posebnoj kreativnoj radionici i za svoju mamu izraditi buket cvijeća od papira, dok se oni malo stariji i hrabriji mogu okušati u pisanju i recitiranju pjesmica.

Odvedi mamu u shopping i osvoji 1 000 kuna!

Sudjelujte u Facebook FOTO natječaju Trgovačkog centra Lumini i osvojite shopping u vrijednosti od čak 1.000 kuna! Natječaj traje od 1. do 12. svibnja, a sudjelovati mogu svi posjetitelji centra Lumini i njihove mame!

Sudjelovati možete tako da odvedete mamu u shopping u centar Lumini, poslikate se u najdražem kutku centra i objavite zajedničku fotografiju u komentar objave nagradnog natječaja na Facebook stranici centra Lumini. Pobjednik ili pobjednica, koji će za svoju mamu osvojiti poklon bon u vrijednosti od 1.000,00 kn, će biti poznat u ponedjeljak, 13. svibnja. Pravila natječaja i ostale detalje možete naći na www.lumini.hr!

Igrajte se s nama i počastite mamu odličnim shoppingom!

Foto: Lumini