Teatar Exit s predstavom “Crveno” uskoro u Domu mladih

11:29h
0

Samo dva mjeseca nakon premijerne izvedbe u Zagrebu, Ludens teatar nam dovodi novu predstavu Teatra EXIT – Crveno, koja će se održati  u Domu mladih 10.04.2015 u 20h. Režiju potpisuje Matko Raguž, a igraju Siniša Popović i Filip Križan.


 CRVENO je priča bazirana na istinitom događaju i znamenitoj narudžbi serije murala za korporaciju Seagram od velikog američkog slikara Marka Rothka. U imaginaciji Johna Logana, a na osnovu tog znamenitog događaja, ova drama postaje i kritika potrošačkog društva i vrhunska intelektualna rasprava o stvaranju, o dvojbama, sumnjama o umjetnosti u vremenu i prostoru nastajanja, o prijateljstvu…

Ovo je drama nakon čijeg čitanja ili gledanja čovjek postaje bogatiji za neke spoznaje kako intelektualno tako i emotivno. Ovo je rijetko katarzična drama i svakako biser suvremene američke dramske književnosti, stoga nije ni čudo da je nagrađena brojnim nagradama.

Predstava CRVENO nastala je po tekstu pisca i scenarista Johna Logana, dvaput nominiranog za Oskara (Gladijator, Avijatičar, Skyfall…), Zlatni globus, BAFTA…

Pojedinačna cijena ulaznica je 40,00kn.

Ulaznice kupite u uredu Ludens teatra (Dom mladih pon-sub 10h-14.00h) 1. kat, u Šarenom dućanu, u hotelu Podravina, Kkc Pixel na www.ulaznice.hr ili rezervirajte na 097/7583367.

 

 

 

čitam...