24 C
Koprivnica
Četvrtak, 28. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nezavisno kazalište

Teatar KVARK traži odrasle glumce
T

Ne propustite

Teatar KVARK u novom je ciklusu audicija za odrasle glumce koji bi se željeli pridružiti ovom kazališnom projektu udruge K.V.A.R.K. iz Križevaca.

Prenosimo autentični poziv iz teatra:

Dame i gospodo!
U vremenu opasne privlačnosti, ispraznosti i površnosti suvremena svijeta ipak postoji rješenje. Pozivamo Vas u privlačan prostor Kluba kulture u centru Križevaca na audiciju Teatra KVARK.

Zadovoljstvo, prisnost, ljepota dodira u susretu s Drugim. U neodoljivoj lakoći igre iz prizora u prizor izvrsnih tekstova, nestaje svaki osobni poraz, tjeskoba i depresija. Mjesto gdje ćete u nekoliko minuta promijeniti raspoloženje od tragičnog do komičnog. Spremni šaliti se na svoj račun i račun gledatelja. Ironijskim postupkom iskrenuti i ismijati pitanja o životu u vremenu bez ljubavi. Donijeti dašak vjetra bez kojeg bi pauci premrežili naše glumačko nebo.

Odlučite se, ne oklijevajte!
Potrebni su nam odrasli, zreli ljudi sa stavom, žene i muškarci od 25 do 45 godine. Uvjeti: zrnce talenta, dobra memorija, nešto slobodnog vremena u tjednu i mnogo dobre volje.

Sve informacije o prijavama možete dobiti na stranicama Kluba kulture.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Neviđen sukob u Prigorju

[FOTO/VIDEO] Željko u naletu ludila nožem htio ubiti brata i prijatelja u pijanoj svađi, susjedi: Bio je razbijene glave, krvav

Nasilan incident odjeknuo je Križevcima prije nekoliko dana, a policija je upravo dovršila kriminalističko istraživanje nad nad osumnjičenim 53-godišnjakom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti