BOGATA KARIJERA

Tehničar pojačao bivši napadač Hajduka i hrvatski reprezentativac, Sačer: Cilj je osvojiti Treću HNL Sjever

Igrač iznimno bogate karijere koja je daleko od svojega kraja tako je upotpunio ionako vrhunski napad momčadi trenera Romana Sovića. Uz njega će se za minute boriti Krunoslav Jambrušić i Krunoslav Lovrek.

09:00h
0
Foto: NK Varaždin Facebook

Varteks, splitski Hajduk, Varaždin, slovenski klubovi Mura, Velika Polana i Koper, Istra 1961, albanski Partizani, Podravina Ludbreg, Međimurje i Dugopolje.

Put je to varaždinskog napadača Marija Sačer koji je sada pojačao Tehničar iz Cvetkovca, novoga člana Treće HNL Sjever.

– Razgovarao sam s gospodinom Josipom Mađerićem, predočio je planove i ambicije te sam se odlučio za Cvetkovec – započeo je Sačer.

Igrač iznimno bogate karijere koja je daleko od svojega kraja tako je upotpunio ionako vrhunski napad momčadi trenera Romana Sovića. Uz njega će se za minute boriti Krunoslav Jambrušić Krunoslav Lovrek.

– Mogu puno toga dati ekipi u borbi za odličan rezultat. Kvalitetna smo ekipa s jednako tako kvalitetnim trenerom. Nadam se da ćemo pucati na vrh – smatra Sačer, prokomentiravši konkurenciju u napadu.

Došao sam igrati, ne sjediti na klupi – kratko je kazao.

Foto: NK Varaždin Facebook

U nogometnoj biografiji posebno se ističe vrijeme provedeno u Hajduku. Unatoč tome, Sačer naglašava kako to neće igrati ulogu jer su svi jednaki. Posebno valja istaknuti kako je više puta nastupao za reprezentaciju Hrvatske, od U-15 preko U-16, U-17, U-18 i U-20 do U-21 reprezentacije. Noseći kockasti dres postigao je, prema podacima službene stranice Hrvatskog nogometnog saveza, devet pogodaka.

– Nadam se da mogu pomoći svojim iskustvom. Jedino kao ekipa možemo napraviti kvalitetan rezultat – siguran je.

Većinu igrača Tehničara poznaje zbog čega glede aklimatizacije neće biti problema. Cilj je jasan.

Želim osvojiti Treću ligu koja neće biti lagana. Bjelovar ili Ždralovi te Polet Sveti Martin na Muri i Varteks klubovi su koji će činiti kvalitetnu ligu. Bit će puno jako dobrih utakmica – zaključio je.

čitam...
Loading...