ČETVRTA NL BJ-KC-VT

Tehnika bez poraza putuje u Trojstvo, u Kloštru ogled županijskih predstavnika, Pitomačani na teškom gostovanju

Utakmice se igraju u 16 sati.

18:00h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Iako su sve oči uprte u Ferdinandovac i utakmicu Hrvatskog kupa s Dinamom, ni u kojem slučaju ne smiju se zanemariti susreti 7. kola Četvrte NL Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Naravno, time je utakmica Ferdinandovca i Tomislava iz Drnja odgođena.

U ostalim susretima, u subotu, sastaju se Čazma i Zdenka, Garić i Daruvar te BilogoraPitomača. Pitomačani su zbog nekoliko odgođenih utakmica odradili svega tri susreta, pritom doživjevši jednako toliko protivnika. Bilogora, sastav iz Grubišnog Polja, atraktivan je suparnik koji se nalazi na petome mjestu s četiri pobjede i jednim porazom.

Nedjelja, pitamo li Podravce i Prigorce, donosi zanimljivije utakmice. U Kloštar Podravski doći će legradski Graničar. Ogled koprivničko-križevačkih predstavnika, devetog i desetog sastava prvenstva bit će iznimno zanimljiv. Iako Mladost ima jednu utakmicu manje, oba kluba imaju po četiri boda.

Tehnika-Koprivnica odigrala je šest utakmica. Još ne znaju što je poraz, a s istim, nadaju se, neće se upoznati niti na gostovanju u Velikom Trojstvu gdje stanuje Bilogorac, bjelovarsko-bilogorski predstavnik.

Preostali nedjelji par čine predavački Dinamo Suhopolje.

Utakmice se igraju u 16 sati.

Četvrta NL BJ – KC – VT, 7. kolo, 26. i 27. rujna, 16 sati:

Čazma – Zdenka
Garić – Daruvar
Bilogora – Pitomača
Mladost KP – Graničar L / nedjelja
Bilogorac – Tehnika-Koprivnica / nedjelja
Dinamo P – Suhopolje / nedjelja
Tomislav D – Ferdinandovac / odgođeno

čitam...