poklon dobavljača

Tekstil-KA dobila donaciju zaštitnih maski iz Kine, direktorica Zorica Klasan presretna, zadovoljna i Vladinim mjerama: Nadam se da ćemo svi raditi dobro kao i dosad

Donacija od koje 'čovjeku srce zaplače kad vidi koliko ljubavi dolazi', kaže Zorica Klasan, stigla je od njihovih dobavljača iz Kine.

19:00h
0
Foto: Google Maps

Tvrtka Tekstil-KA, koja je krenula iz Koprivnice još tamo 2004. godine ovih je dana primila donaciju iz Kine. Paket je poslan od jednog od dobavljača. Radi se o 200 zaštitnih maski koje su sjajan poklon u ovo vrijeme borbe s koronavirusom.

Otkrila nam je to Zorica Klasan, direktorica ove tvrtke koja je u postala jedno od vodećih poduzeća u regiji i u Hrvatskoj za uvoz-izvoz i distribuciju tekstila u metraži. Danas poslovnice imaju u Koprivnici, Zagrebu i Varaždinu.

Donacija od koje ‘čovjeku srce zaplače kad vidi koliko ljubavi dolazi’, kaže Zorica Klasan, stigla je od njihovih partnera iz Kine. Srce joj je veliko jer i presretna je zbog donacije koja nema veliku vrijednost, ali znači puno. Direktorica nam je i prokomentirala Vladine mjere pomoći.

– Zadovoljna sam mjerama, one su ‘okej’. Broj radnika nisam smanjila, niti ću smanjiti. Imam režijskih troškova. Jedino to, da su me bar oslobodili doprinosa. Direktore i tvrtke preko 10 ljudi nisu oslobodili, ja moram imati zalihu za sebe. Ove ostale mjere nisu loše, preživjet ćemo, nadamo se da ćemo svi dobro raditi kao i dosad – rekla je Zorica Klasan.

Radnici u njenoj tvrtci već imaju zaštitnu opremu, a višak maski najavila je da će proslijediti na mjesta gdje su one potrebne. Lijep potez, nema što.

čitam...
Loading...