Tenis // Leonarda Mihoci najbolja na turniru u Čakovcu

16:07h
0
Leonarda Mihoci u Čakovcu // Foto: TK Koprivnica

Teniski klub ”Franjo Punčec” iz Čakovca bio je domaćin posljednjeg turnira iz ciklusa natjecanja za djecu do 10 godina. Leonarda Mihoci, najbolja natjecateljica Teniskog kluba Koprivnica u tom uzrastu, posložila je igru i pobijedila u konkurenciji djevojčica.


Tin, Leonarda i Fabian u Čakovcu // Foto: TK KoprivnicaNakon uvjerljivih pobjeda u grupnoj fazi natjecanja, Leonarda je redom pobijedila Ivu Trogrlić iz Đurđevca, pa Rebeku Cindrić iz Varteksa, prvoplasiranu igračicu regionalne rang liste i dosad nepremostivu prepreku u ovoj sezoni.

U finalu je s druge strane mreže stajala još jedna Varaždinka, Sarah Lacković, ali je i taj susret Leonarda dobila nakon velike borbe u tie breaku trećeg seta.

U konkurenciji dječaka nastupili su Tin Stunja i Fabian Perošić. Nakon razigravanja po grupama, Tin je izgubio polufinalni susret u Brončanoj skupini, dok je Fabian bio najbolji u Zelenoj skupini.

Natjecanja iz ovog ciklusa nastavljaju se početkom rujna odigravanjem regionalnog mastersa i momčadskog prvenstva regije.

čitam...