Tenis // Nicole Mikulan osvojila Hartmann kup

11:15h
0
Foto: TK Koprivnica

Nakon tri dana uzbudljivih mečeva na terenima Teniskoga kluba Koprivnica, završilo je ovogodišnje izdanje Hartmann kupa, turnira iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza za dječake i djevojčice do 12 godina. Na turniru je nastupilo tridesetak natjecatelja, a natjecanje se odvijalo u pojedinačnim konkurencijama za dječake i djevojčice, te u dvije konkurencije parova.

Sponzor je osigurao bogate nagrade (tablet za pobjednike u pojedinačnim konkurencijama), pa smo u konkurenciji djevojčica na turniru imali čak dvije igračice među deset najboljih sa rang liste Hrvatskog teniskog saveza.

Osvajanje turnira Nicole Mikulan iz TK Koprivnica, pobjedama u polufinalu nad Tarom Wurth iz Zagreba, sedmoplasiranoj sa državne rang liste, a u finalu nad Nikom Šarić iz Čakovca, devetoplasiranoj na rang listi, zbog toga ima još veću vrijednost.

Pobjednici u ostalim konkurencijama su; Teodor Zlatar iz Čakovca kod dječaka pojedinačno i u paru sa klupskim kolegom Vinkom Brkićem, te Tara Wurth iz Zagraba u paru sa Larom Hrašćanec iz Varaždina u konkurenciji parova za djevojčice.

Koristimo ovu priliku da još jednom čestitamo Nicole na osvojenom naslovu pobjednice u jakoj konkurenciji, a veliko hvala Hartmannu na bogatim nagradama koje su oduševile sve natjecatelje.

Izvor: www.tk-koprivnica.hr 

čitam...
Loading...