Tenis: Pobjeda Koprivnice u Umagu

16:13h
0
110519-tenis

Tenisači teniskog kluba Koprivnica, gostovali su u 6. kolu II Hrvatske teniske lige za seniore u Umagu, gdje su pobijedili Tenis Team 6:3 i zauzeli peto mjesto na ljestvici. U nedjelju će u 11 sati Koprivnica ugostiti Vinkovce.

Koprivnica II će svoj zaostali susret 3. kola u okviru 3. Hrvatske teniske lige za seniore, protiv Elkoma iz Ivanca igrati u nedjelju s početkom u 10 sati na terenima na Gradskom stadionu u Koprivnici.

Živko drugi u Vrbovcu

Na turniru za dječake do 12 godina iz kalendara Hrvatskog teniskog saveza koji je proteklog vikenda održan u Vrbovcu, nastupio je i član TK Koprivnica, Lovro Živko, ostvarivši odličan rezultat plasmanom u polufinale, gdje je poražen od kasnijeg pobjednika, Borne Šeatovića iz Zagreba.

Šimunić izgubio u finalu

Na turniru iz kalendara Teniskog saveza sjeverozapadne Hrvatske za dječake do 12 godina održanog protekli vikend u Đurđevcu, nastupili su članovi TK Koprivnica, Petar Šimunić i Dorijan Tržić. Plasirali su se u polufinale, gdje su se sastali međusobno, a pobijedio je Petar, koji je u finalu poražen od Antonija Odobašića iz Đurđevca.