Teška nesreća // Motorist iz Ždralova na traumatologiji koprivničke bolnice u stabilnom je stanju

10:58h
0
Ilustracija

Iza 34-godišnjaka nekoliko je teških operacija, ali sve ide prema tome da će se izvući. Prometna nesreća u kojoj su sudjelovala još dva automobila na cesti između Đelekovca i Koprivnice dogodila se u subotu oko 16 sati.

Motorist (34) iz Ždralova koji je u subotu teško stradao u prometnoj nesreći na cesti između Đelekovca i Koprivnice u stabilnom je stanju, kazali su nam danas u koprivničko-križevačkoj policiji. Nalazi se na odjelu traumatologije u koprivničkoj bolnici i iza njega je nekoliko teških operacija, ali sve ide prema tome da će se izvući.

Motorist je u nesreći zadobio prijelome ruku i unutrašnje ozljede opasne po život. Pretpostavlja se da je bio na popularnoj motorijadi na jezeru Šoderici.

Podsjetimo, 34-godišnjak se vozio u smjeru Koprivnice na Yamahi bjelovarskih registracijskih oznaka. Kako je izvijestila policija, on je u subotu oko 16 sati u nepreglednom zavoju uslijed nepropisnog pretjecanja automobila Toyota Yaris, koprivničkih registracijskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 33-godišnji vozač, na lijevoj strani kolnika prednjim dijelom motora udario u prednji dio automobila Opel Astra čakovečkih registracijskih oznaka, za čijim je upravljačem sjedila 39-godišnja vozačica. Nakon udara oba vozila su odbačena u odvodni kanal.

Motorist je u trenutku nesreće imao zaštitnu kacigu na glavi. Osim njega, teške tjelesne ozljede, ali ne toliko opasne, zadobila je i 56-godišnja putnica u Opelu. Vozačica Opela, pak, lakše je ozlijeđena.

Vozaču Yamahe u koprivničkoj bolnici vađena je krv i izuzet urin zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, ali rezultati će stići tek za nekoliko dana. Bio on pod utjecajem alkohola ili ne, kada se oporavi, očekuje ga suočavanje s kaznenom prijavom za izazivanje prometne nesreće.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW