prelog

Thompson dolazi napraviti spektakularni koncert u Oporovec

Sve počinje Sajmom cvijeća, koji će se održati od 26. do 28. travnja, a ove je godine dvadeseti po redu.

13:19h
0
Koncert Thompson
Foto: Ivan Brkić

Pravi spektakli uskoro možemo očekivati u Prelogu. Veselimo se velikim zvijezdama koje će nas zabavljati svojim koncertima.

Bogatstvo događanja u Prelogu, nešto je na što smo ponosni – rekao je uglas sa svojim suradnicima gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek, na tiskovnoj konferenciji održanoj u srijedu, 17. travnja.

Tiskovna konferencija održana je na prekrasnom prostoru Sportsko rekreacione zone Marina u Prelogu, prostoru koji dolaskom ljepših dana, polako postaje centar života vikendom stanovnika Preloga. Uz Ivana Gradečaka iz Turističke zajednice Grada Preloga i Željka Sokača iz Grada Preloga, predstavljena su brojna događanja u Prelogu u sljedećih nekoliko mjeseci, piše emedjimurje.

Sve počinje Sajmom cvijeća, koji će se održati od 26. do 28. travnja, a ove je godine dvadeseti po redu. Nakon toga slijedi Prvomajska biciklijada, Sportske igre mladih sa koncertom Miroslava Škore, Festival jagoda, gostovanje Ansambla Lado. Opera pod zvijezdama ove godine u Prelog dovodi „4 tenora“, od 15. do 21. srpnja, održat će se 39. Svjetsko klupsko ribolovno prvenstvo, a krajem mjeseca srpnja slijedi i drugi po redu Kup Grada Preloga u preponskom jahanju.

Ovdje treba dodati i proslavu mjesnih blagdana u svim naseljima Grada Preloga, zatim koncerte Udruge umirovljenika, Puhačkog orkestra Grada Preloga, razna događanja u organizaciji udruga s područja Preloga, Smotru folklora i Večer uz tamburicu Kulturne udruge Seljačka sloga Prelog, koncerte i predstave u Domu kulture Grada Preloga.

Na kraju konferencije za novinare, gradonačelnik Kolarek osvrnuo se i na povećanje cijene komunalne naknade, istakavši da to nije popularna, ali da je mjera koja je potrebna, ne bi li se održao standard razvoja i uređenja Preloga. Gradonačelnik se dotakao i teme stanogradnje te ponovio poziv svim zainteresiranima za kupnju stana iz Programa POS-a, da se jave i ispune Upitnik o interesu, kako bi se pokazala točna potreba za gradnjom stanova.

Dolazi i velika zvijezda Marko Perković Tompson koji će zabavljati koncertom u Oporovcu u subotu 22. lipnja.

čitam...
Loading...