Ulaganje u infrastrukturu

U tijeku su radovi na rekonstrukciji Ratarske ulice u Starigradu

Radovi na rekonstrukciji prometnice obavljaju se u dužini od 800 metara, a vrijednost istih iznosi 850.000 kuna.

14:41h
1
Foto: Grad Koprivnica

U tijeku su radovi na rekonstrukciji Ratarske ulice u Starigradu, a obili su ih Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika i Snježana Veličan, predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Starigrad.

– Vesele me radovi u Ratarskoj ulici, jer to je ulica čiji mještani čekaju asfalt 15 do 20 godina. U ovoj fazi pokretanja novog ciklusa investicijskih ulaganja u infrastrukturu Ratarska ulica je došla prva na red. Raduje nas što dižemo standard te ulice i dižemo sigurnost u prometu. U sljedećih nekoliko godina cijeli grad, gdje je građevinska zona pokrit ćemo asfaltom i ova ulica je pokazatelj da smo na dobrom putu – reko je Jakšić.

Starogračani, a posebno stanovnici Ratarske ulice ovu investiciju s veseljem su dočekali.

Foto: Grad Koprivnica

– Zahvaljujem Gradu Koprivnica što je i ova naša ulica u Starigradu dočekala rekonstrukciju. Riječ je o ulici koja je prometna jer ima izlaz na Podravsku magistralu. Moram priznati da se radovi obavljaju na sveopće zadovoljstvo samih mještana koji na asfaltiranje čekaju više od 15 godina – rekla je Snježana Veličan.

Radovi na rekonstrukciji prometnice obavljaju se u dužini od 800 metara, a vrijednost istih iznosi 850.000 kuna. Radovi bi trebali biti gotovi do kraja lipnja.