NASILNA SMRT?

Tijelo pronađeno u šumi susjedne županije pravi je misterij, spominju se teroristi, a mještani sigurni da znaju o kome je riječ

Njegove su kćeri tada tvrdile kako je nestao pod sumnjivim okolnostima.

08:32h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Otkako je u nedjelju u Leštakovcu, mjestu Varaždinske županije, pronađeno tijelo, policija gotovo nije napustila mjesto. Dolazila su, prema tvrdnjama mještana, a piše Jutarnji.hr, vojna i policijska vozila.


Iako se o imenu osobe ne govori, mještani su uvjereni da je riječ o kostima Dejana Petrekovića nestalog u srpnju 2018. godine, kada je imao 44 godine. Njegove su kćeri tada tvrdile kako je nestao pod sumnjivim okolnostima, ispričavši Regionalnom tjedniku kako je pronađen uništeni mobitel njihova oca, Mercedes je bio na lokaciji koju inače nije posjećivao, sjedalo je bilo privučeno naprijed, u položaj u kojemu ne bi mogao voziti, dok su natikače bile u prtljažniku. Odbijale su priču prema kojoj je nestao s velikom količinom novca.

Glede tijela pronađenog u šumi, sumnja se na nasilnu smrt.

Jutarnji.hr, također, podsjeća kako se Petrekovića u vrijeme nestanka povezivalo s još uvijek neriješenim slučajem nestanka oružja iz varaždinskog policijskog skladišta 2014. godine kada se varaždinska policija hvalila velikom zapljenom te uhitila dvojicu muškaraca. Među navedenim oružjem pronađenim u Renaultu Laguni koji se povezuje s obitelji Petreković, dodaje nacionalni medij, bilo je i onoga iz policijskog skladišta.

Pretpostavlja se kako je oružje prodano aktivnim terorističkim skupinama, stoji u objavi Jutarnjeg.

čitam...