prava rješenja

Tim Kran Mont Gradnje pobrinut će se za gradnju, nadogradnju ili adaptaciju vaše kuće, dok će Pikica umjesto vas preuzeti čišćenje i održavanje zgrada, stanova i poslovnih prostora

Isto tako, ukoliko zatrebate pomoć u području čišćenja i održavanja javite se u tvrtku specijaliziranu za čišćenje i održavanje – Pikica. Oni su specijalizirani za poslove održavanje higijene.

17:30h
0

Planirate gradnju, nadogradnju ili adaptaciju kuće, a niste sigurni kome prepustiti takvu životnu investiciju? Imamo pravo rješenje za vas.

Kran Mont Gradnja d.o.o. specijalizirana je tvrtka za gaditeljstvo i završne radove u graditeljstvu. Njihov stručan tim u svojim redovima posjeduje kvalitetu, znanje i kreativnost koji će uspješno odgovoriti na vaše želje i potrebe te će vas kroz čitav proces kvalitetno voditi. Upoznajte ih već danas.

U svojoj ponudi izdvajaju gradnju i fasade po super cijenama. Neke od ostalih djelatnosti s kojima se još bave su: najam dizaličara na toranjskim dizalicama u Hrvatskoj i inozemstvu, servisi, montaže i održavanje svih mosnih konzolnih i toranjskih dizalica, prodaja kranova, visokogradnja, najam, adaptacije svih građevinskih objekata, novogradnja, servis svih daljinskih komandi i dizalica, demit fasade, soboslikarski radovi te montaža gips ploča.

Ukoliko trebate građevinske radove, sve informacije možete pronaći na Internet stranici Kran Mont Gradnje ili ih pronađite na adresi Aleksandra Schulteissa 19, 40000 Čakovec.

Kontakt osoba
Davor Pleš, direktor
mob: 095 186 86 66
info@kran-mont-gradnja.hr

Isto tako, ukoliko zatrebate pomoć u području čišćenja i održavanja javite se u tvrtku specijaliziranu za čišćenje i održavanje – Pikica. Oni su specijalizirani za poslove održavanje higijene: čišćenje i održavanje poslovnih zgrada, stanova, apartmana, kuća, namještaja te nude čišćenje prostora, ureda, namještaja poslovnih prostora.

Ilustracija // Foto: ingimage.com

Njihovo poslovanje temeljimo na kvaliteti, profesionalizmu i dosljednosti. Njihovi visoko obučeni djelatnici uz pomoć najnovijih sredstava kao i opreme riješit će vaše probleme.

Stoga svi poslovni i privatni korisnici koji naiđu na takve probleme, a djeluju na području Međimurske, Varaždinske i Koprivničko – križevačke županije, nek se jave sa povjerenjem na broj 095/186-8666 (Davor Pleš) kako bi postali vaš odred za čistoću!

PIKICA j.d.o.o.
Ivana Mažuranića 2,
Čakovec
Kontakt: 095/186-8666

čitam...