Saznajte kako uspjeti

Tim Rimac s automobilom Concept_One dolazi u Koprivnicu

07:30h
0
Mate Rimac uz Concept_One // Foto: Rimac automobili

U Domu mladih saznajte kako funkcioniraju inovativni poduzetnici u tvrtkama GIS Cloud, Rimac automobili i Bead ItOn. Od 11 sati na Zrinskom trgu bit će izložen Rimčev automobil Concept_One i Greyp bicikl te stručni tim koji će odgovoriti na sva pitanja građana.

Koprivnički poduzetnik u suradnji s partnerom Udruženjem obrtnika Koprivnica provodi projekt ‘Ready, Steady, Go!’. U sklopu projekta dosad su organizirali dva eventa, a na sljedeći, ‘Broom, broom’, koji će se održati u subotu, 23. travnja, dovode ljude koji su zbog svoje inovativnosti izrazito uspješni u svom poslu.

Event koji će voditi Ivan Šarić, počinje u 9 sati u Domu mladih, gdje će okupljeni imati priliku čuti tri inovativne poduzetničke priče: onu o Rimac automobilima, Bead ItOn-u i GIS Cloudu.

Iva Horvat nedavno se ‘okitila’ titulom Cosmo poduzetnice godine. Ova mlada Koprivničanka, koja je inače magistrirala informatiku, se odvažila i počela izrađivati nakit koji danas nose neke od najpoznatijih Hrvatica. U Domu mladih ispričat će kako je počela, po čemu se razlikuje od drugih i što za nju znači imati vlastiti biznis.

Kako GIS Cloud korištenjem vlastitih modernih kartografskih tehnologija omogućava što bolje korisničko iskustvo pri radu s kartama i općenito prostornim informacijama, objasnit će suosnivač i direktor tvrtke Dino Ravnić, voditeljica marketinga Marta Klarić Ravnić te Igor Farkaš, menadžer zadužen za poslovni razvoj u GIS Cloudu.

Tim Rimac automobila prezentirat će kako je raditi u inovativnom okruženju tvrtke Rimac automobili, kako je od Matine ideje nastao jedan od danas najpoznatijih i najrazvijenijih biznisa ne samo u Hrvatskoj, već u svijetu, te koji su im planovi za budućnost i još mnogo toga.

Nakon Doma mladih, event se u 11 sati seli na Zrinski trg gdje će kao posebna atrakcija biti izloženi Rimčev automobil Concept_One i Greyp bicikl.

Tim Rimac bit će na raspolaganju građanima te zainteresiranima objasniti kako točno funkcionira električni automobil kojeg nazivaju super autom budućnosti, automobil koji od 0 do 100 kolimetara na sat dolazi za 2,6 sekundi i može postići brzinu od vrtoglavih 355 kilometara na sat. Moći će se zaviriti ispod haube i članove tima ispitati sve što vas zanima o automobilu koji je na nedavno održanom sajmu automobila u Genevi bio glavna atrakcija.

Projekt ‘Ready, Steady, Go!’ odobren je od stane Europskog socijalnog fonda, a njegova vrijednost iznosi 306.559,76 kuna od čega Europska unija financira 95 posto.

broom broom face cover - Copy

čitam...
Loading...