hž putnički prijevoz

Tin Express i Djed Božićnjak voze i ove godine, sretnicima poklanjamo karte za najmlađe

Popularni Tin – Express vozi od kolodvora Varaždina do Ivanca i nazad 15. prosinca u 9.25 sati i u 11.10 sati, te 16. prosinca 2018. u 15.20 sati. Tin – Express od kolodvora Koprivnice do Jalžabeta i nazad vozi 16. prosinca u 11.05 sati i u 13.00 sati.

18:00h
0
Tin Express - Vlak Djeda Mraza
Foto: Mario Kos

Bliže se božićni i novogodišnji blagdani, koji su svima, a posebice mališanima, uvijek dobar povod za veselje, darivanje i ugodna druženja.

Da to može biti i na drugačiji način pokazuje HŽ Putnički prijevoz koji već tradicionalno u prosincu organizira prigodne dječje vlakove.  Djecu u kolodvoru dočeka i u vožnji posebno ukrašenim i ozvučenim vlakom prati Djed Božićnjak, dijeli im darove i druži se s njima. Mališani ujedno imaju i uzbudljivu prigodu doživjeti ugođaj mnogima prvog putovanja vlakom.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Popularni Tin – Express vozi od kolodvora Varaždina do Ivanca i nazad 15. prosinca u 9.25 sati i u 11.10 sati, te 16. prosinca 2018. u 15.20 sati.

Tin – Express od kolodvora Koprivnice do Jalžabeta i nazad vozi 16. prosinca u 11.05 sati i u 13.00 sati.

Karte se kupuju na željezničkim blagajnama u Varaždinu i Koprivnici. No, mi smo vam pripremili iznenađenje.

Tin Express - Vlak Djeda Mraza
Foto: Mario Kos

Poklonit ćemo vam karte. Radi se o 2×2 karte, odnosno po dvije karte za odraslu osobu i dijete. Datum putovanja je 16. prosinac, nedjelja, a jedna karta odnosi se na relaciju Koprivnica – Varaždin, a druga na relaciju Varaždin – Koprivnica.

Dobitnici iz Koprivnice će kod podizanja karte dogovoriti za koji polazak podižu karte.

Naša nagradnjača traje do 12. prosinca, tako da zagirajte s nama na našoj Facebook stranici!

 

 

čitam...