SHOPPING

Tjedan super popusta u Trgovačkom centru Lumini

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

12:30h
0
Kako bi nam svima zadnji mjesec u godini bio što ljepši, sveti Nikola je odlučio od 6. do 13. prosinca donijeti božićno veselje i Obiteljski Lumini tjedan

Prosinac nam se nekako ‘prišuljao’, a s njim i adventska atmosfera. Iako ove godine nismo u mogućnosti proslaviti i veseliti se s našim najmilijima kao inače, ipak nam neke stvari donose radost u ove hladne dane. Jedna od njih je i Obiteljski Lumini tjedan!

Svi se nadamo da će ulazak u novu godinu označiti i novi početak, bolju epidemiološku situaciju i više smijanja s prijateljima, kolegama, obitelji – licem u licem. A do tada, sveti Nikola je odlučio pripremiti iznenađenje i uljepšati svima zadnji mjesec u godini.

Foto: Pixabay

Umjesto dosadašnje Obiteljski Lumini srijede, on donosi Obiteljski Lumini tjedan! Tjedan popusta traje od 6. do 13. prosinca i čekaju vas brojne pogodnosti i super iznenađenja. U odabranim trgovinama pronaći ćete sve što vam treba za razveseliti druge oko sebe, ali i sebe. Osim odjeće i obuće, tu su i kozmetički proizvodi, sve za klince, kao i modni dodaci, elektronika i sve za ugodan boravak kod kuće.

Zato dođite u centar Lumini, upijte veselu blagdansku atmosferu i ovjekovječite ovu 2020. godinu lijepom foto uspomenom kod glavnog bora!

P.S. Nemojte zaboraviti ni našu nagradnu igru, od 28. studenog do 22. prosinca, u kojoj možete osvojiti crveni Renault Twingo. Sve detalje pogledajte OVDJE.

I nemojte zaboraviti: ostanimo odgovorni i u shoppingu.

Vidimo se u centru Lumini!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.