9.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 2. travnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Toga ima samo kod nas! // Klapi Koprivnica ukrali odjeću
T

Ne propustite

Nezapamćeni lopovluk dogodio se jučer u Koprivnici – drski lopovi ukrali su iz dvorišta Mirka Galića, člana Klape Koprivnica bijele oprave koje klapa nosi prilikom nastupa.

Da stvar bude bolja, krađa se dogodila usred bijela dana kada su se oprave sušile na ‘štriku’. Mirko Galić se, imajući na umu da je oprave stavio sušiti, vratio u kuću kako bih obavio posljednje higijenske pripreme prije odlaska na posao. U trenutak kada je zaključao ulazna vrata i odmaknuo se od kućnog praga, shvatio je kako na štriku nedostaju oprave koje je prije pola sata stavio sušiti.

– Prema dogovoru, nakon svakog koncerta jedan od nas uzme oprave i kod kuće ih opere i posuši. Ovaj put red je pao na mene. Poprilično sam se šokirao kada sam shvatio kako su oprave nestale, a još mi je teže bilo reći mom prijatelju Dariu Meriću kako njegove omiljene košulje za nastup više nema – rekao nam je na rubu suza Galić.

Ova drska krađa dogodila se tik prije velikog i iznimno važnog koncerta za Klapu Koprivnica. Naime ove nedjelje trebali su otputovati na Klapsku smotru u Ljubljanu no kako trenutno proživljavaju težak stres zbog gubitka odjeće, koncert u Ljubljani je upitan.

– Plaši me odlazak u Ljubljanu. Bojimo se da naš Podravski kraj ne predstavimo onako kako smo to navikli činiti – da damo najbolje od sebe. Izgled je jako bitan za efekt koji želite postići na pozornici, pogotovo kod Klapa. Pitanje je hoćemo li ikada više pronaći odjeću. Nadamo se da će počinitelju proraditi savjest i da će nam vratiti oprave kako ne bismo morali nastupati u trapericama i majicama – rekao nam je Mirko.

Klapa Koprivnica dodaje i kako ne treba isključiti mogućnost da je to učinio netko zavidan tko ne voli klapske pjesme, a takvih u srcu Podravine itekako ima.

Zasad nema informacija o počinitelju ove krađe, međutim, neslužbeno doznajemo kako su u to vrijeme u istoj ulici viđeni članovi koprivničke hip-hop grupe RHS Coolektiv, a za koje klapa smatra kako zasigurno imaju informacije o počinitelju. Od svih članova na naš poziv odgovorio je jedino producent grupe Raul Peica koji je, igrom slučaja jučer u večernjim satima otputovao izvan grada te nema nikakvih saznanja o ovoj krađi.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

MODA NA ULICI

Skockana Sanda u proljeće zakoračila s malo ruža i baš originalnom jaknicom

Usred smo prijelaznog razdoblja kada po običaju spremamo deblju garedrobu, a vadimo tanje odjevne komade. Jutra su prohladna pa...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti