Tomas i Preradović ponovno osvojili odličja

13:56h
0

100615-bilderi-mU češkom se Brnu proteklog vikenda održalo međunarodno natjecanje u fitnessu i bodybuildingu. Koprivnički klub Fitness Activ tamo je poslao svoja dva predstavnika. U juniorskoj kategoriji Peru Tomasa, koji je zauzeo odlično drugo mjesto iza slovaka Igora Ileša, dok je drugi natjecatelj Jugoslav Preradović, u kategoriji do 172 centimetra osvojio treće mjesto.

– Ovo nam je do sada bilo najveće natjecanje i jako smo zadovoljni ostvarenim rezultatima, jer Česi i Slovaci dominiraju ovim sportom i jako mnogo ulažu u njega – istaknuo je Danijel Maltar, trener naših osvajača medalja, dodajući kako možemo biti ponosni na naše dečke, jer biti u vrhu ovakvog zahtjevnog sporta koji traži velika odricanja nije lako, posebice je to velika stvar za tako malen klub.

U ovom je proljetnom dijelu preostalo još jedno, najvažnije, natjecanje, a to je svjetsko prevenstvo na Malti koje se održava ove subote.

– Na veliku radost, naši susjedi Slovenci uskočili su nam u pomoć kako bi tamo imali barem jednog predstavnika na tom velikom natjecanju. Naime, naš Pero odlazi s njihovom reprezentacijom na Maltu, jer mi kao klub nismo mogli isfinancirati još jedno natjecanje – istaknuo je Maltar dodajući kako je zbog toga što je Pero veliki talenat, Gašpar Grom, izbornik slovenske reprzentacije inzistirao da ode s njima.

čitam...