Tomislav Babić i Ivan Knok potpredsjednici županijskog SDP-a

12:21h
0
Sa županijske konvencije SDP-a // Foto: Koprivnica.net

Izborna konvencija SDP-a Koprivničko-križevačke županije održana je u nedjelju, 24. studenoga. Tom se prilikom u Koprivnici okupio sam vrh hrvatskog SDP-a, predsjednik SDPH i hrvatski premijer Zoran Milanović i glavni tajnik Igor Dragovan te više od 130 stranačkih delegata.

SDP je u ponedjeljak objavio i rezultate izbora. Na mandat od četiri godine za potpredsjednike županijskog SDP-a izabrani su Tomislav Babić iz Koprivnice te Ivan Knok iz Križevaca.

U Predsjedništvu će biti Željko Bakar iz Sv. Ivana Žabna, Milica Fuček iz Đurđevca, Stjepan Henezi iz Koprivnice, Ivan Sabolić iz Legrada, Petar Stapar iz Koprivnice i Marija Vukobratović iz Križevaca.

Za članove županijskog odbora izabrani su iz Koprivnice Marinko Bagarić, Boris Garaj, Danijela Horvat, Mišel Jakšić, Petra Rožmarić, Vesna Sertić, Tomislav Sitar, Slavko Tucaković i Željko Vugrinec. Iz Križevaca Emina Čubić, Davor Konfic, Dejan Pernjak, Želimir Vukobratović te iz Đurđevca Branko Cestar, Vjekoslav Flamaceta i Lovorka Kučinić. Tu su i Zoran Novak iz Drnja, Mirjana Maltarić iz Đelekovca, Darko Fištrović iz Gornje Rijeke, Matija Kolarek iz Hlebina, Damir Grgec iz Kalinovca, Ivan Šipek iz Kloštra Podravskog, Velimir Pintarić iz Koprivničkih Bregi, Stjepan Vidović iz Koprivničkog Ivanca, Zlatko Ištvan iz Novigrada Podravskog, Slavica Kramar iz Peteranca, Dušanka Šprem iz Rasinje, Zoran Simić iz Sokolovca, Goran Mršić iz Svetog Ivana Žabna, Nikola Kušec iz Svetog Petra Orehovca, Vladimir Lauš iz Virja.