Koncertna atrakcija

Tomislav Bralić i klapa Intrade dolaze u Koprivnicu, gimnazijsku dvoranu ispunit će Zalutali pogled, Ne mogu te prestat jubit…

Klapa se veseli ponovnom druženju s Podravcima jer su im ostali u sjećanju kao raspoložena publika koja je znala sve njihove pjesme.

09:59h
0
Klapa Intrade
Intrade u Koprivnici // Foto: Ivan Brkić

Velika koncertna atrakcija u prosincu stiže u Koprivnicu! Tomislav Bralić i klapa Intrade  zapjevat će u sportskoj dvorani gimnazije Fran Galović!

Tomislav i klapa, koji su poslali prava koncertna atrakcija, nastavljaju s nizom velikih koncerata kojima će obilježiti kraj još jedne vrlo uspješne godine ispunjene velikim koncertima, nagradama i priznanjima.

Nakon Beča, gdje će nastupiti 19. studenog u Akzent Theateru, dolaze u Koprivnicu gdje su zadnji put nastupili početkom 2013. godine na velikom klapskom koncertu. Četiri godine kasnije, zapjevati će u istoj dvorani, u subotu, 2. prosinca!

Klapa se veseli ponovnom druženju s Podravcima jer su im ostali u sjećanju kao raspoložena publika koja je znala sve njihove pjesme. Za njih će otpjevati svoje stare hitove Croatio, iz duše te ljubm, Zora bila, Stina pradidova, Ne damo te pismo naša, kao i nove Zalutali pogled, Ne mogu te prestat jubit, Ti, samo si ti itd.

Klapa Intrade
Foto: Ivan Brkić

Klapu je razveselila i nedavna vijest da su dobitnici prestižne međunarodneturističke nagrade POVELJA F.E.S.T. (Europska federacija turističkih novinara) koja će im biti uručena 10.11. Samim primitkom nagrade ući će i u Klub zaslužnih za razvoj turizma.

Ovog ljeta je klapa ispunila i svoj dugogodišnji san o koncertu u pulskoj areni jer je to bio jedini veći koncertni prostor u Hrvatskoj u kojem do sada nisu nastupili. Taj koncert je bio uživo emitiran na HTV1 i oborio je rekord gledanosti kao najgledaniji koncert u zadnjih nekoliko godina prikazan na toj televiziji.

Pretprodaja

Ulaznice za Koprivnicu su u prodaju u sustavu Eventim, na kioscima Tiska, Šarenom Dućanu, Petrolu, Cafe bar Stefano, Cafe bas Stars i u Pubu.

 

NASTUPI:

19.11. Beč, Akzent Theater

02.12. Koprivnica, dvorana ‘Fran Galović’

08.12 Zagreb, Cibona

14.12. Rijeka, Karolina

15.12. Slovenske Konjice, sportska dvorana

25.12 Zadar, Arsenal

31.12. Zadar, narodni trg