prirodne ljepote

TOP svjetska televizija otkupila prava za Šafarekov film Rijeke Hrvatske: Budžet je bio 200 dolara, ni jedna institucija nije dala ni kunu

Milijuni će vidjeti naše ljepote, a ni jedna naša institucija ni sponzor, koji daju gomile pare za sve i svašta, čak i našim putnicima po egzotičnim krajevima, nisu nam dali ništa - kritizirao je Šafarek.

17:30h
0
Foto: Goran Šafarek

Presretan sam što mogu objaviti da je jedna TOP svjetska televizija otkupila prava za moj film “Rivers of Croatia”, verzija Zeleni krvotok Hrvatske za strano tržište, koji je bio prikazan nedavno kod nas – napisao je na svom Facebook profilu Goran Šafarek, biolog i naš kolumnist.

Dodaje da će milijun pratiti naše prirodne ljepote, a uskoro će taj primjer slijediti i ostale televizije.

Film su odradili Goran Šafarek (režija i snimke), Diana Bartolić (producent), Dalibor Grubačević (glazba), zvuk Ivo Vičić i Damjan Kolarek. Ogromnu zahvalu Šafarek je uputio  Ireni Jelić iz HAVC-a na ogromnoj pomoći u distribuciji filma u svijet.

Šafarek je napomenuo kako je budžet filma bio tek 200 dolara, na čemu se zahvalio donorima na crowdfundingu.

– S druge strane, ni jedna naša institucija ni sponzor, koji daju gomile pare za sve i svašta, čak i našim putnicima po egzotičnim krajevima, nisu nam dali ništa – kritizirao je Šafarek.

čitam...