dođite

Tradicionalni turnir u streljaštvu za sve građane osigurava streljivo, oružje i stručan nadzor besplatno

Za nastup se koristi isključivo streljivo i oružje koje osigurava organizator. Trima prvoplasiranim ekipama i pojedincima u svakoj dobnoj kategoriji dodjeljuju se priznanja.

14:03h
0
Završena sezona Kosinus lige // Foto: SŠK Podravka
Ilustracija // Foto: SŠK Podravka

Streljački športski klub Podravka i ove godine organizira tradicionalni Turnir u streljaštvu, u serijskoj zračnoj pušci, za sve građane Koprivnice.

Turnir se održava 31. kolovoza i 01. rujna u subotu i nedjelju od 9 do 13 sati na gradskoj streljani (stadion).

Za sve sudionike S.Š.K. Podravka osigurava streljivo i oružje te stručan nadzor, a za nastup se ne naplaćuje kotizacija.

Turnir se održava u sljedećim dobnim kategorijama:
• Kadeti: rođeni 2004. i mlađi
• Juniori: rođeni 2003. do 1999.
• Seniori: rođeni 1998. do 1975.
• Veterani: rođeni 1974. i stariji

Natjecanje se provodi u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Ekipu čine tri pojedinca iste dobne kategorije bez obzira na spol, a  puca se deset ocjenskih diabola iz serijske zračne puške. Za nastup se koristi isključivo streljivo i oružje koje osigurava organizator. Trima prvoplasiranim ekipama i pojedincima u svakoj dobnoj kategoriji dodjeljuju se priznanja.

Informacije i prijave mogu se obaviti svakodnevno radnim danom od 19 do 21 sat u prostorijama Gradske streljane (M.P. Miškine 12, stadion) ili svakodnevno od 08 do 22 sata na mobitel 098/72-94-93 (Renato Kovačić) te za vrijeme samog natjecanja.

čitam...