-5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 6. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
USKORO I IZBORI

Tradicionalno okupljanje, Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Križevaca u gostima kod gradonačelnika
T

Predsjednica Vijeća istaknula je kako je prošla godina bila iznimno uspješna

Ne propustite

Gradonačelnik Mario Rajn održao je tradicionalni prijem za predstavnike Vijeća srpske nacionalne manjine Grada Križevaca, a povod su između ostalog bili proslava Božića i Nove godine koji se obilježavaju po julijanskom kalendaru.

- Oglas -

Prijemu su prisustvovali predsjednica Vijeća Goranka Manojlović te članovi Sreto Kos i Pero Carević koji su se osvrnuli na aktivnosti koje je Vijeće održalo prošle godine.

Predsjednica Vijeća istaknula je kako je prošla godina bila iznimno uspješna jer su organizirali književni susret, išli u posjete drugim vijećima, stvarali nova znanja i iskustva, organizirali putovanja i komemoracije.

Što se tiče ove godine, u planu je, između ostalog, održati književnu večer i provoditi aktivnosti s djecom, a pred njima su i izbori za članove vijeća srpske nacionalne manjine koji će se održati 7. svibnja.

- Oglas -

Uz gradonačelnika, prijemu je prisustvovao i pročelnik Upravnog odjela za odgoj, obrazovanje, kulturu, sport, socijalnu skrb, nacionalne manjine i turizam Sandro Novosel.

Foto: Grad Križevci
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

TRENUTAK ZA SMIJEH

[VIC DANA] Flaša rakije

- Čuj, stari, daj mi reci je li ova flaša rakije tvoja jedina utjeha? - Ni govora. Imam još dvije...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti