Podignuta optužnica

TRAGEDIJA Nakon ekplozije, ludbreška obitelj se i dalje bori: “Nesreća nam je uzela jednog sina, pravosuđe će drugog”

Roditelji kažu kako je Damir od nesreće u vrlo lošem psihičkom stanju, da je kao zombi, ni s kim se ne druži i ne javlja se na mobitel.

18:30h
0
Foto: DVD Ludbreg

Velika tragedija dogodila se u veljači prošle godine u Svetom Petru kraj Ludbrega, kao što smo već pisali. U eksploziji u autolimarskoj radionici poginuo je 18-godišnjak, a njegova obitelj se sada, osim s nezamislivom boli, mora hrvati i s pravosuđem.

Podsjetimo, mladi Dominik je s 21-godišnjim bratom Damirom, vlasnikom radionice, skidao rezervoar goriva s automobila iznad betonske jame za pregled vozila, a nesreća se dogodila zbog eksplozije benzinske pare koje su zapalile Dominikovu odjeću. Damir je završio na sudu jer je Općinsko državno odvjetništvo nedavno protiv njega podiglo optužnicu.

– Stravična nesreća mi je uzela jednog, a pravosuđe će mi uzeti drugog sina – rekao je otac Tomislav za Jutarnji list.

Foto: DVD Ludbreg

Roditelji kažu kako je Damir od nesreće u vrlo lošem psihičkom stanju, da je kao zombi, ni s kim se ne druži i ne javlja se na mobitel.

Otac Tomislav ironično krivi sebe što je svoju djecu učio da pošteno rade.

– Da nisam mario i da su postali huligani, danas bi obojica bili živi. A mi smo ih učili da pljunu u šake i sve zasluže svojim radom, a dogodilo se kaj se dogodilo. Jer su radili – govori otac za Jutarnji.

Foto: DVD Ludbreg

Otac ističe kako se krivo tvrdi da Dominik nije bio osposobljen za posao koji mu je kobnog dana dao Damir.

– Završio je automehatroniku. To mu je bio posao – rekao je.

Godinu dana nakon nesreće obitelj još nije dobila otpusno pismo iz zagrebačke Klinike za traumatologiju ni nalaz sudskih vještaka, piše Jutarnji list.

čitam...
Loading...