Potraga završena

TRAGIČAN KRAJ U šumi pronađeno tijelo Branka Kolarevića

Podsjetimo, Branko Kolarević nestao je u nedjelju, kada se zaputio u svoju redovitu šetnju Bilogorom.

18:42h
0
Potraga - Branko Kolarević
Foto: Matija Gudlin

Pronađeno je tijelo za koje se sumnja da je nestali Branko Kolarević iz Šemovaca.

Kao što nam je rekao glasnogovornik Policijske uprave koprivničko-križevačke Dražen Laljek, tijelo je maloprije pronađeno na području šume Hotovica, između Svete Ane i Hampovice. Budući da očevid još traje, ne mogu službeno potvrditi da se radi o Branku Kolareviću.

Prema informacijama koje nam je rekao mještanin Ivica Horvat, koji je i sam bio u potrazi, nesretnik je vjerojatno izgubio život padom na području blizu Generalskog Brega kod Šemovaca.

– Ne puste nas blizu, ne znamo u kakvom je stanju. Čini se da je pao niz brijeg – otkrio nam je on.

Branko Kolarević // Foto: Facebook

Podsjetimo, Branko Kolarević nestao je u nedjelju, kada se zaputio u svoju redovitu šetnju Bilogorom. Od tada ga nitko nije vidio, a danas ujutro u organiziranu potragu za njim otišli su brojni mještani Šemovca, lokalni DVD-ovci, lovci i policija.

– Išao je šetati u nedjelju, oko 15 sati. Standardno, kao i svaki dan. Bilo nam čudno gdje je kad je pao mrak jer se nikad nije dogodilo da se ne vrati prije mraka. Probali smo ga zvati. Nije se javljao. Onda smo kontaktirali i susjede koji su nam rekli da ga nisu vidjeli. Krenuli smo u potragu, cijelu smo noć hodali, ali bezuspješno – ispričao nam je jutros potreseni sin nestalog Branka, Nikola Kolarević.

čitam...