Emotivci

Trebate topli zagrljaj? Uhvatite osobe u ovim horoskopskim znakovima, oni se najbolje grle

14:04h
0
Foto: Mladen Šajković Bahrija
Foto: Mladen Šajković Bahrija

Nekada je potreban samo zagrljaj kako bi ljudi bili sretni.

Znakovi koji se najviše vole grliti kako bi svojim partnerima pokazali ljubav su Bikovi, Ovnovi, Rakovi i Lavovi, piše Večernji list.

Bik

Iako se čini kako nisu previše emotivni, Bikovi obožavaju dodire. Vole kada je njihov partner blizu, a jednako tako uživaju u grljenju satima. Nemaju probleme s pokazivanjem ljubavi, a to najbolje rade kroz zagrljaje. Svojeg će partnera obujmiti svim snagama kako bi mu pokazali da ga neće tek tako ispustiti iz vida.

Ovan

Ovnovi vole biti najbolji u svemu pa im ni zagrljaji nisu strani. Napravit će sve da njihov partner bude sretan i zadovoljan, a pokazat će im i koliko ih vole.

Rak

Vodeni znak Rak voli razgovarati za vrijeme grljenja. Ovako riješi dvije muhe jednim udarcem. Ozbiljan razgovor i zagrljaj. Ljubitelji su intimnosti i bliskosti. Žele se osjećati sigurno u blizini voljenih ljudi, a u svakom trenu obraćaju pažnju na partnera i njihove želje.

Lav

Lavovi žele da ih se vole, ali jednako su tako uvijek spremni pokazivati ljubav i  to kroz zagrljaje. Svoje partnere grlit će za vrijeme gledanja filma, nebitno radi li se o komediji ili hororu.

čitam...