PRVA ŽNL

Trener Đurec nezadovoljan jesenskim dijelom otkrio kako Miklinovec radi na dovođenju više igrača: Trebalo bi biti bolje

Ohrabrujuće je što će protiv, u ovom trenutku, glavnih konkurenata za opstanak imati prednost domaćeg terena. Lipa će doći u sklopu 17., a Molvarci 23. kola.

16:30h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Miklinovec je jedan iz terceta klubova, uz Mladost Molve i Lipu, koji su jesenski dio sezone Prve ŽNL zaključili na dnu s devet bodova. U 13 odigranih susreta Miklinovčani su upisali tri pobjede i deset poraza, uz 19 postignutih i 37 primljenih pogodaka.

– Mogli smo skupiti pet-šest bodova više. Nismo imali sreće, ali ona ne dolazi sama od sebe, mi smo najviše krivi. Podvučemo li crtu, nismo zadovoljni – kazao je trener Miklinovca Klaudio Đurec.

Najavio je kako će tijekom priprema koje bi trebale krenuti 7. veljače odigrati pet prijateljskih utakmica. U tome ih periodu, također, očekuje završetak obnove svlačionica i klupskih prostorija.

– Imamo mladu ekipu, što je minus i plus. Meni je lijepo s njima trenirati, imaju želju i volju. Proljeće bi trebalo biti bolje jer su osjetili kako više nisu među juniorima. Moramo popraviti igru prema naprijed i biti oprezniji. Puno smo pogodaka primili u zadnjim minutama poluvremena ili utakmice – priča Đurec.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Prema trenerovim tvrdnjama, iako nije izlazio s točnim imenima, žuti bi dres na proljeće trebalo nositi četiri-pet novih igrača. S druge strane, odlazak dosad nitko najavio nije.

– Ne bismo još o imenima, riječ je o domaćim dečkima, igračima iz županijskog kruga – otkrio je Đurec.

Ohrabrujuće je što će protiv, u ovom trenutku glavnih konkurenata za opstanak imati prednost domaćeg terena. Lipa će u Miklinovec doći u sklopu 17., a Molvarci 23. kola.

– Doma moramo dobiti, a vani napraviti što se može. Međutim, treba prvo pobijediti na terenu, ne možemo unaprijed računati na bodove – zaključio je.

Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

čitam...