Poraz Slavena Belupa

Trener Kopić nakon Splita: Nema smisla komentirati sudačke odluke

10:00h
0
Trener Splita Sablić i Slavena Belupa Kopić // Foto: Matija Gudlin
Trener Splita Sablić i Slavena Belupa Kopić // Foto: Matija Gudlin

Gledao sam dvije različite utakmice. Do jedanaesterca se igrala jedna utakmica u kojoj smo mi bili ti koji smo dominirali – rekao je koprivnički strateg nakon poraza od Splita.

Slaven Belupo poražen je na domaćem terenu od Splita s minimalnih 1:0. Tri vrijedna boda gostima donio je Mišić s bijele točke u 69. minuti. Sudac Bebek u najmanju ruku dosudio je dvojbeni jedanaesterac. Dojam je da Edson nije imao namjeru igrati rukom, nego ga je lopta napucala nakon što je najprije udarila u njegov kuk.


– Gledao sam dvije različite utakmice. Do jedanaesterca se igrala jedna utakmica u kojoj smo mi bili ti koji smo dominirali. Split do tada nije imao ni jednu ozbiljniju priliku. Jedanaesterac nas je poremetio i jednostavno je bilo teško igrati protiv profila igrača koje Split ima, a moraš preuzeti ogroman rizik i ostaviti veliki prostor iza svojih leđa. Nismo se uspjeli vratiti – rekao je Kopić.

Nije želio komentirati jedanaesterac koji je odlučio utakmicu.

– Ne želim ništa komentirati. Ne želim ulaziti u film zvan sudačke odluke. Nema smisla – dodao je on.

S druge strane, gostujući strateg nije skrivao oduševljenje pobjedom na njima uvijek neugodnom gostovanju u Koprivnici.

– Za nas izuzetno važna pobjeda nakon negativnog niza od tri utakmice. Sama utakmica nije bila pretjerano lijepa, obje ekipe griješile su u predaji lopte. Prvo poluvrijeme dominantniji je bio Slaven Belupo. Jedanaesterac je puno olakšao stvari i Slaven se nakon našeg pogotka trebao još više otvoriti gdje su do izražaja došli naši ofenzivni igrači. Imali smo još nekih izglednih prilika koje smo mogli realizirati i otići na 2:0. Jako sam sretan i ova pobjeda velik nam je poticaj za nastavak prvenstva – rekao je trener Splita Goran Sablić.

čitam...