HT PRVA LIGA

Trener Stipić nakon slavlja nad Varaždinom: Zaslužena pobjeda, taktički jako dobro odrađeno

Sredinom idućega tjedna Slavenaši bi trebali odraditi utakmicu zaostaloga 6. kola s Lokomotivom, što će tri dana kasnije pratiti redovni ogled s Osijekom u 10. kolu.

08:54h
0
slaven gorica IB
Tomislav Stipić // Foto: Ivan Brkić

Derbi sjevera odigran u sklopu 9. kola HT Prve lige otišao je na stranu Slaven Belupa. Slavlje nad Varaždinom, što je druga ovosezonska pobjeda Farmaceuta, donijeli su Ivan Krstanović i Stipe Bačelić-Grgić. Napetu završnicu osigurao je Vinko Petković jedinim pogotkom za domaćina. No, rezultat se do kraja nije mijenjao.

Trener Slavena Tomislav Stipić kazao je kako je riječ o velikoj pobjedi, čestitavši sucima – predvođenim glavnim Antom Čuljkom – na, po njemu, dobro odrađenome poslu.

– Zaslužena pobjeda, taktički jako dobro odrađeno. Kompliment mojim momcima, ali i Varaždinu. Da smo otišli na 3-0 mislim da bismo ih totalno ugasili – kazao je Stipić.

Na upit novinara o taktičkim promjenama, pomicanju Gorana Parackog u sredinu te Stipe Bačelić-Grgića naprijed, odgovorio je kako u nogometu odlučuju mali detalji.

– Nitko sretniji od Slaven Belupa, možda bih čak volio da korona prekine HNL pa da ostanemo na petome mjestu – u šali je dodao trener koprivničkog prvoligaša.

Sredinom idućega tjedna Slavenaši bi trebali odraditi utakmicu zaostaloga 6. kola s Lokomotivom, što će tri dana kasnije pratiti redovni ogled s Osijekom u 10. kolu.

– Od jutra do mraka moramo im trubiti da su dobri, da ih volimo. Ponosni smoo na njih, rade taktički jako dobar posao. Žive ono što im je Bog dao. Tisuće igrača žele biti nogometaši, a moji su danas nastupili pred malim ekranima. Treba ih uvjeriti kako su privilegirani na ovoj zemaljskoj kugli – kao i inače, slikovito je zaključio Stipić.