pohvalno

Trenerica Marica Korolija iz Novigrada u Životu na vagi: Želim biti primjer djeci s kojom radim

- Uvijek sam sve druge stavljala na prvo mjesto i sada sam odlučila posvetiti se sebi i svome zdravlju - otkrila je trenerica.

10:23h
0
Marica Korolija s najskupljim biciklom koprivničke dražbe // foto: Zvonimir Markač

Marica Korolija dolazi iz Novigrada Podravskog i trenerica je u Ženskom košarkaškom klubu Koprivnica. Lijepa je vijest da će ova naša Podravka sudjelovati u showu Život na vagi koji uskoro počinje s prikazivanjem na RTL-u.

Na težini je počela dobivati s 22 godine, nakon što je povrijedila koljeno te zbog toga završila na tri operacije nakon čega je imala dugi oporavak. Od aktivne sportašice 33-godišnja Marica postala je pretila osoba koja ne može ništa što je prije mogla. Stoga je odlučila uzeti stvari u svoje ruke i prijaviti se u show kako bi promijenila sve ono što je muči.

Teško djetinjstvo primoralo ju je da brine za cijelu svoju obitelj. Otac je nju i brata napustio dok je imala tek četiri godine, mama se preudala te potom razboljela i u međuvremenu dobila još troje djece s kojima je Marica živjela do svoje 19. godine. Kao najstarija od braće odlučila odseliti od doma. To je učinila, otkriva, kako bi svi imali barem malo bolje djetinjstvo od nje.

– Uvijek sam sve druge stavljala na prvo mjesto i sada sam odlučila posvetiti se sebi i svome zdravlju – otkrila je trenerica koja želi biti primjer djeci s kojom radi.

ŽKK Koprivnica // Klupska arhiva

čitam...