LIJEPO DJELO

Trgovački centar Lumini donacijom će razveseliti 15 potrebitih obitelji

Ovom donacijom želimo podržati obitelji u lokalnoj zajednici, koja nas neprestano podržava, i podsjetiti sve nas kako se dobro dobrim vraća.

14:43h
0
Foto: Unsplash

Kad dođe najljepše vrijeme u godini i svi pohrlimo kupiti poklone za najmilije, za neke obitelji taj period u godini donosi i teške trenutke. Neki u našem okruženju nemaju načina za djeci kupiti ni mali poklončić koji bi ih razveselio na božićno jutro. Ali zato imaju ljubav i zajedništvo koje ih vode kroz ono najgore što život može staviti ispred svakog od nas.

Zato je vrijeme blagdana ujedno i najljepše vrijeme da razmislimo kako bismo mogli
pomoći drugima. I s najmanjom sitnicom, jer i ona je znak pažnje i pokazatelj da nas ova pandemija nije slomila nego da i dalje mislimo jedni na druge i pomažemo si.

Trgovački centar Lumini ove je godine odlučio uručiti donacije potrebitim obiteljima u našoj lokalnoj zajednici, Općini Kneginec. 15 obitelji ćemo darovati s poklon karticama od 500 kuna, iskoristivih u Konzum trgovini.

Ovom donacijom želimo podržati obitelji u lokalnoj zajednici, koja nas neprestano
podržava, i podsjetiti sve nas kako se dobro dobrim vraća.

Ove blagdane upitajte prijatelje treba li im pomoć, pokucajte na vrata susjedima i odnesite im domaće kolače, nazovite članove obitelji koje nećete vidjeti za Božić i znajte da će i vaša najmanja gesta nekome uljepšati dan.

Foto: Unsplash

Čuvajte sebe i svoje najmilije.

Sretne blagdane želi vam vaš Trgovački centar Lumini!

I ne zaboravite: Ostanimo odgovorni u shoppingu

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na
službenoj web stranici www.lumini.hr.