MATERIJALNA ŠTETA

Tri prometne nesreće u protekla 24 sata, u jednoj nadrapala i stabla čempresa

Vozači su slijetali i ulijetali u Jagnjedovcu, Križevcima i Gornjoj Rijeci

10:29h
0
scaled
Ilustracija // Foto: Jurica Karan

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom, izvijestili su jutros iz PU Koprivničko-križevačke.

Prva se dogodila jučer, 2. travnja, oko 4 sata, u Jagnjedovcu. Uzrokovao ju je 44-godišnji vozač osobnog automobila Opel nizozemske registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika te prednjom stranom vozila udario u stablo.

Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Druga se odigrala oko 14 sati, na parkiralištu u Križevcima u Ulici Nikole Tesle. Tamo je 26-godišnji vozač upravljao osobnim automobilom Renault križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisne vožnje unazad vozilom je udario u bočnu stranu osobnog automobila VW križevačke registarske oznake kojim je upravljala 39-godišnja vozačica.

Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Treća se odigrala oko 18 sati, u Gornjoj Rijeci. U Varaždinskoj ulici 21-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW križevačke registarske oznake u smjeru Dropkovca.

Uslijed neprilagođene brzine vozilom je sletio van kolnika i udario u stabla čempresa te u betonsku ogradu. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i uhićen.

Očitana mu je koncentracija alkohola od 1,41 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.