-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javni red i mir

Tri usijane i vidno alkoholizirane glave potukle se noćas u koprivničkom kafiću, svi su uhićeni
T

Policija kaže da dio krivice snosi i konobarica koja ih je pijane posluživala pa je njoj izdano pisano upozorenje

Ne propustite

Iako su zbog Martinja prvenstveno bili usmjereni na prometnice, daleko od toga da djelatnici PU nisu imali drugog pola. Iza njih je prilično radni dan, ali i noć, jer su noćas morali intervenirati i razdvajati sukobljene mladiće.

- Oglas -

Naime, oko 2.30 sati došlo je do tučnjave u ugostiteljskom objektu u Ulici Josipa Vargovića, a koju su izazvale tri vidno alkoholizirane osobe. Najstarijem od njih je 45 godina i on je napuhao 1,42 promila, najmlađi od 28 godina imao je 2,3 promila, a najpijaniji bio je 38-godišnjak, koji je napuhao 2,36 promila.

Dečki su se iz samo njima poznatog razloga posvadili, a nakon toga i potukli, remeteći tako javni red i mir. Došla je policija koja je vruće glave ohladila i uhitila tako da su prenoćili u zgradi na koprivničkom Lenišću i čeka ih prekršajni postupak.

Također, policija kaže da dio krivice snosi i konobarica koja ih je pijane posluživala pa je njoj izdano pisano upozorenje.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti