Veterani

Troboj u vrhu Prve, Miklinovec izbio na čelo Druge veteranske ŽNL

14:45h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

U razmaku od samo četiri boda smjestili su se Osvit, đurđevački Graničar i Omladinac, a sve momčadi formu su potvrdile novim pobjedama. Desetu ovosezonsku ostvarili su Đelekovčani i Đurđevčani, dok samo jednu manje imaju Herešinčani.

Nakon duže stanke, s natjecanjima su ponovno krenule i veteranske županijske nogometne lige. Proteklog vikenda odigrano je redovno, 11., kolo Prve ŽNL za veterane, dok su drugoligaši odradili zaostale susrete osmoga kola.

Nastavlja se neumoljiva borba za prvoligašku prevlast. U razmaku od samo četiri boda smjestili su se Osvit, đurđevački Graničar i Omladinac, a sve momčadi formu su potvrdile novim pobjedama. Desetu ovosezonsku ostvarili su Đelekovčani i Đurđevčani, dok samo jednu manje imaju Herešinčani.

U nadoknadi utakmica Druge ŽNL za veterane najbolji posao odradili su igrači Miklinovca. Pobjedom protiv Rasinje iskoristili su poraz Prigorja te se malo odvojili na ligaškome čelu. Treća utakmica, između žabnjanskog Tomislava i Podravca, završila je bez pogodaka.

PRVA ŽNL VETERANI, 11. KOLO:

Sloga – Mladost KB 7:0, Panonija – Osvit 1:5, Omladinac – Križevci 3:1, Ferdinandovac – Graničar L 10:2, Koprivnica – Starigrad 1:0, Mladost KP – Graničar Đ 1:3.

REDOSLIJED: 1. Osvit 31, 2. Graničar Đ 30, 3. Omladinac 27, 4. Sloga 19, 5. Mladost KP 15…

DRUGA ŽNL VETERANI, 8. KOLO (nadoknada):

Jadran-Galeb – Prigorje 8:2, Miklinovec – Rasinja 3:1, Tomislav SIŽ – Podravac 0:0.

REDOSLIJED: 1. Miklinovec 25, 2. Pigorje 22, 3. Jadran-Galeb 16, 4. Zagorec 13, 5. Podravac 13…

čitam...