14 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Velika zabuna u vrtiću

Trogodišnjaka u vrtiću dali krivoj baki, dječak je plakao pa nije vidjela da to nije njen unuk, majka Ivana: Mislila sam da ga više nikad neću vidjeti
T

Zamislite što nam je sve prošlo kroz glavu, da dođete po dijete, a njega nema, dok vas netko uvjerava daje kod kuće. Grozno! Sreća da smo ga našli, iako nam baš nije jasno kako baka nije vidjela da to nije njen unuk. Ne daj Bože nikome, žali se mama Ivana

Ne propustite

Nevjerojatna situacija, kakvu ne bi poželjeli nijednim roditeljima, dogodila se maloprije u vrtiću Košutica u Ferdinandovcu kraj Đurđevca.

Kako nam je ispričala majka Ivana, poslije posla je došla po svojeg trogodišnjeg sina koji ide u jaslice, no odgojiteljica, koja je ujedno i ravnateljica vrtića, rekla joj je da ga je pokupila baka.

– Bilo mi je to malo neobično, no otišla sam kući i pitala svekrvu je li ga pokupila u vrtiću, a ona meni da nije. Srce mi je stalo, mislila sam da su ga ukrali, da ga više nikad neću vidjeti, odmah smo nazvali policiju – priča nam majka.

Pohitala je nartag u vrtić te je zajedno sa šogoricom, sva van sebe pretraživala dječje ormariće da vidi čije cipele nedostaju.

– Bila sam u šoku, nije bi bilo jasno što se dogodilo, dok me ravnateljica uvjeravala da je dijete kod kuće s bakom, a nije bilo. Cipele mojeg sina bile su u ormariću, a patike od jednog mališana, koji je još bio u vrtiću, su nedostajale. Tada smo shvatili da bi to moglo biti to – priča nam ona još uvijek sva van sebe od šoka koji je preživjela i straha za vlastito dijete.

Dječji vrtić Košutica Ferdinandovac // Foto: Jurica Karan
Igralište vrtića // Foto: Jurica Karan

Nazvali su mamu djeteta koje je još bilo u vrtiću, a patika u ormariću nije bilo. Ona je nazvala baku, koja je shvatila da to ipak nije njeno unuče.

– Ne znam kako je to moguće. Ta je baka rekla da je dijete plakalo i nije joj bilo jasno zašto stalno plače, a zbog toga mu nije dobro pogledala lice. Tek kad smo nazvali, shvatila je da je to moj sin, a ne njen unuk – priča majka Ivana.

Kada je ‘lažna’ baka njenog sina dovela kući, svima je pao kamen sa srca.

– Zamislite što nam je sve prošlo kroz glavu, da dođete po dijete, a njega nema, dok vas netko uvjerava da je kod kuće. Grozno! Sreća da smo ga našli, iako nam baš nije jasno kako baka nije vidjela da to nije njen unuk. Ne daj Bože nikome – žali se mama Ivana.

Kontaktirali smo i navedeni vrtić, no ravnateljice više nije bilo na poslu, a gospođa koja nam se javila na telefon rekla nam je da ne zna ništa o tom događaju.

Policijski glasnogovornik Dražen Laljek kaže da su primili dojavu o navedenom slučaju zamjene djeteta.

– Srećom slučaj je ubrzo riješen, došlo je do zabune i tu nema elemenata kaznenog djela ni prekršaja – rekao nam je on.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Strašno

Krade se na sve strane. U Koprivnici ukradena torba, a u Križevcima auto

Tijekom jučerašnjeg dana lopovi su imali pune ruke posla. Kako javlja policija, u Križevcima i Koprivnici zabilježene su dvije krađe. Prva...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti