Tuborg party maraton – najluđi party u Koprivnici

12:40h
0

Party maratonTuborg vam najavljuje najluđi i najveći party od kad je noćnog života u Koprivnici i okolici. Četiri kluba, četiri različita D.J.a i odlični pokloni! 

TUBORG PARTY MARATON“ najveći je glazbeni klupski događaj ikad viđen na području Koprivnice i regije. U čak četiri najpopularnija koprivnička kluba održati će se gostovanje najvećih zvijezda domaće glazbene scene.


Baby Dooks (Bolesna Braća), Remi (Elemental), Ella Dvornik i Deep N’Chic kao gosti D.J.i zabavljati će posjetitelje svih klubova do ranih jutarnjih sati. Baby Dooks dolazi u klub Kugla, Remi stiže u Nautilus, Ella Dvornik zabavljati će posjetitelje u Hollywoodu, a u Žabici će se plesati na ritam koji pripremaju Deep N’Chic.

Posjetitelji će imati priliku osvojiti i brojne poklone, poput dvije ulaznice za zagrebački koncert Red Hot Chili Peppers, poklon bon u putničkoj agenciji „Da Da Da“, poklon bon u trgovini informatičkom opremom „Hangar 18“, te dvije ulaznice za ovogodišnji RockLive Festival.

Tu su i utješni pokloni koje za vas priprema Tuborg.

Izvlačenje dobitnika poklona biti će u subotu 7.4. putem live streaminga na portalu KOPRIVNICA.NET. Početak izvlačenja je u 14h. Pratite u subotu 7.4. Koprivnica.net i saznajte jeste li sretni dobitnik.

Cijena ulaznice za ovaj veliki klupski event iznosi samo 20kn i može se kupiti na blagajni svakog kluba na dan održavanja. Jednom kupljena ulaznica, otvara vrata sva četiri kluba. 

TUBORG PARTY MARATON organizacijski vodi RockLive Promotion! 

čitam...