VERBALNO PA FIZIČKI

Tučnjava mladića na Trgu mladosti, naguravali su se, a letjele su i šake

Muškarac, 24-godišnjak, smješten je u posebne policijske prostorije do otrježnjenja, a protiv njega i drugog 23-godišnjaka, koji ga je udario, bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

08:19h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Slučaj narušavanja javnoga reda i mira zabilježen je jučer, oko 20.15 sati, na parkiralištu na Trgu mladosti u Koprivnici, stoji u izvješću Policijske uprave koprivničko-križevačke.

Objašnjeno je kako se ondje 24-godišnjak, koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,44 promila, verbalno sukobio s 23-godišnjakom te ga je fizički napao. Točnije, udario ga je u lice pa ga gurao rukama. U sukob se, zatim, uključio drugi 23-godišnjak koji nije bio pod utjecajem alkohola i koji je, također, rukama u tijelo udario onoga koji je započeo ovaj slučaj, da bi isti zatim pao na tlo.

Nitko od sudionika nije ozlijeđen te su odbili liječničku pomoć. Muškarac, 24-godišnjak, smješten je u posebne policijske prostorije do otrježnjenja, a protiv njega i drugog 23-godišnjaka, koji ga je udario, bit će podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

čitam...