Domoljubna koalicija

Tuđman, Sobota i Kovač družili se s građanima na koprivničkom sajmištu

14:08h
0
Miroslav Tuđman na sajmištu se prisjetio svojih dragih uspomena // Foto: Matija Gudlin
Miroslav Tuđman na sajmištu se prisjetio svojih dragih uspomena // Foto: Matija Gudlin

Na tim događanjima koja očigledno imaju dugu tradiciju vidi se jedna druga strana života, ne ovoga velikih šoping centara. Tu se može naći dosta zgodnih stvari koje nas vežu i za neke uspomene iz naših osobnih života i sudbina – istaknuo je HDZ-ov Miroslav Tuđman, nositelj kandidacijske liste Domoljubne koalicije za drugu izbornu jedinicu.

Kandidati Domoljubne koalicije za drugu izbornu jedinicu danas su prošetali koprivničkim sajmištem i građane upoznali sa svojim programom.

– Na tim događanjima koja očigledno imaju dugu tradiciju vidi se jedna druga strana života, ne ovoga velikih šoping centara, a što se samih sadržaja tiče, tu se može naći dosta zgodnih stvari koje nas vežu i za prošlost i za neke uspomene iz naših osobnih života i sudbina – istaknuo je Miroslav Tuđman, nositelj kandidacijske liste za drugu izbornu jedinicu.

Dojmovima sa sajmišta zadovoljan je i Darko Sobota, HDZ-ov zamjenik koprivničko-križevačkog župana, pet na listi, koji je istaknuo da ih je poslužilo lijepo vrijeme, a ljudi su ih lijepo prihvatili te je naglasio ključne točke njihovog programa koje se neposredno dotiču koprivničko križevačkog kraja.

– Zasigurno ćemo najveću težnju pridodati projektima koji su i najznačajniji za našu županiju, a to je prije svega, nastavak brze ceste od Križevaca do Koprivnice, ili bolje rečeno od Kloštra Vojakovačkog do Koprivnice, zatim regionalni centar gospodarenja otpadom Piškornica, drugi kolosijek pruge od Dugog Sela do Koprivnice te ćemo završiti izgradnje vodoopskrbe i odvodnje oborinskih i fekalnih voda na području naše županije – poručio je Sobota.

Uz Tuđmana i Sobotu, sajmište je obišao i Miro Kovač, četvrti na listi Domoljubne koalicije, te Damir Felak, 13. na listi.

čitam...