Koordinacija

Turističke zajednice s područja županije dogovorile daljnje djelovanje, zajedničke nastupe i promocije

Razmatrani su i zajednički nastupi i promocije u 2019. godini, te organizacija studijskog, edukativnog putovanja.

13:17h
0
Foto: kckzz.hr

U prostorijama Koprivničko-križevačke županije održan je radni sastanak predstavnika turističkih zajednica s područja Koprivničko–križevačke županije, koji je sazvala TZ Koprivničko-križevačke županije.

Na sastanku se raspravljalo o nizu aktualnih tema vezanih uz turizam. Dogovoreno je da sve turističke zajednice dostave svoje primjedbe i prijedloge na nacrte Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, Zakona o turističkoj pristojbi i Zakona o članarinama u turističkim zajednicama. Usuglasili su se i o zajedničkom nastupu u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2019. godini (Udruženo oglašavanje).

Pomoćnica direktora TZ KKŽ Kristina Sočev, informirala je nazočne o novostima u provedbi GDPR-a te o trodnevnom seminaru na temu Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam, koji će TZ KKŽ organizirati u suradnji s Hrvatskom udrugom za turizam i ruralni razvoj „Klub članova selo“. Troškove održavanja seminara sufinancirat će Hrvatska turistička zajednica.

Razmatrani su i zajednički nastupi i promocije u 2019. godini, te organizacija studijskog, edukativnog putovanja.

Foto: kckzz.hr