Turistička zajednica KKŽ nastupa na sajmu u Varaždinu

21:13h
0
Turistička zajednica KKŽ nastupa na sajmu u Varaždinu

U “Varaždinskoj areni” (nova sportska dvorana), od 1. do 3. listopada održati će se 15. Međunarodni sajam Lov, ribolov, priroda i turizam.

 

Tijekom godina, ovaj sajam je postao jedna od najznačajnijih manifestacija u ovoj oblasti na području Hrvatske, a Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije već tradicionalno na ovom sajmu prezentira lovne, ribolovne i turističke potencijale Županije. Tako će ovom prigodom Branimir Kalinić iz Koprivnice prezentirat svoju inovaciju – varalicu za ribolov na pastrmskog grgeča, a tvrtka Demtrade d.o.o. će prezentirati ponudu na ribnjacima i jezeru Rasinja.

Izlagački prostor naše županije biti će opremljen ribolovnim trofejima Športsko ribolovnog saveza KKŽ i lovačkim trofejima Lovačkog saveza KKŽ i LU “Lisica” Đelekovac.

Svečano otvorenje sajma je u petak 1. listopada u 10 sati, a naši ribolovci će tog dana, za posjetitelje sajma, u 13 sati prirediti ribu na kotlovinskom tanjuru. U subotu, drugog dana sajma, Đelekovčani, koji ove godine predstavljaju Lovački savez Županije, priredit će za posjetitelje sajma srneći paprikaš, također u 13 sati.

Sajam će i ove godine biti popraćen nizom aktivnosti edukativnog i zabavnog karaktera, kao što su stručna predavanja, okrugli stolovi, izložbe, demonstracije i edukativne radionice, a svi zainteresirani za dodatne informacije mogu se obratiti u ured TZ KKŽ na broj telefona 624-408.             

           

čitam...
Loading...