Radimo umjesto vas

Uz tvrtku Lot uz pola muke povucite novac iz EU fondova, prijavite se na javne pozive te ostvarite povoljne kredite

08:00h
0
Ilustracija

Poboljšajte svoje poslovanje, olakšajte si muke s papirologijom i osigurajte dodatna sredstva za što uspješniji i brži napredak vašeg posla!

Tvrtka LOT d.o.o. bavi se izradom natječajne dokumentacije za prijavu projekta ulaganja na javne pozive, za dodjelu bespovratnih sredstava iz EU fondova.

Ujedno, rade na provedbi projekata i postupaka javne nabave te izradi poslovnih planova i investicijskih studija potrebnih za odobrenje kredita kod poslovnih banaka te investicijskih zajmova i zajmova za obrtna sredstva HAMAG BICRO-a.

Planirani programi za gospodarstvenike u 2017. godini namijenjeni su za ulaganje u materijalnu i nematerijalnu imovinu u postojeće ili nove proizvodne kapacitete, ulaganje u materijalnu i nematerijalnu imovinu u sektoru turizma, ulaganje u pripremu, uvođenje i certificiranje proizvoda i sustava upravljanja, uporabu znakova kvalitete, softversko unapređenje poslovnog procesa, grupno sudjelovanje na sajmovima, aktivnosti namijenjene razvoju inovacija koje rezultiraju novim proizvodima i uslugama, povećanje energetske učinkovitosti u proizvodnim industrijama, trgovini i turizmu.

Ilustracija

Mjere Ruralnog razvoja, namijenjene su za financiranje ulaganja u poljoprivrednu proizvodnju i preradu obiteljskih gospodarstava, obrta i trgovačka društva registriranih za poljoprivrednu proizvodnju. Mjera 4 – Ulaganje u fizičku imovinu namijenjena je za restrukturiranje, modernizaciju i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava kroz gradnju novih ili opremanje postojećih objekata, nabavku nove opreme i strojeva, rekonstrukciju ili sadnju novih nasada te preradu, marketing i/ili razvoj poljoprivrednih proizvoda, zbrinjavanje, rukovanje i korištenje stajskog gnojiva te korištenje obnovljivih izvora energije.

Mjera 6 namijenjena je malim PG-a te mladim poljoprivrednicima za razvoj gospodarstva i poslovanja, te razvoj nepoljoprivredne djelatnosti gdje je osigurano svakom korisniku 15.000 odnosno 50.000 eura bespovratnih sredstava. Ova mjera nudi širok spektar ulaganja kao i kupnju rabljene opreme i strojeva.

Osim navedenog, postoje mogućnosti korištenja sredstava iz EU fondova i za druge namjene kao što su vinogradarstvo i vinarstvo, akvakultura, pčelarstvo ali i za javne namjene. Sredstva fondova su povremeno dostupna sredstva zbog čega se je potrebno informirati i unaprijed pripremiti projekte ulaganja i što spremnije dočekati otvaranje javnog poziva.

Poboljšajte svoje poslovanje, olakšajte si muke s papirologijom i osigurajte dodatna sredstva za što usješniji i brži napredak vašeg posla!

Obratite nam se, a naši ljubazni i susretljivi zaposlenici reći će vam sve što morate znati i uputiti vas u sve aktualne natječaje.

Posjetite nas na adresi Gajeva 1a 40000 Čakovec ili nas kontaktirajte putem maila info@lot.hr.

Budite slobodni kontaktirati naše djelatnike Ljiljanu Horvat:

Mail: ljiljana.horvat@lot.hr

Mob: 099/ 3346 546

i Valentinu Biševac:

Mail: valentina.bisevac@lot.hr

Mob: 098/1975 492

 

 

čitam...
Loading...