20 do 50 posto popusta

U Agro-kući ostvarite sjajne popuste na sav božićni asortiman i uživajte u blagdanima!

Pravo je vrijeme za posjetiti Vrtni centar koprivničke Agro-kuće

13:30h
0
Foto: Agrokuća

Ostvarite popust za kupnju svih artikala iz cjelokupnog božićnog asortimana. Sve je na popustu od 20 % do 50 % na blagajni prilikom kupnje. U Vrtnom centru Agro-kuće nude: dekoracije, kuglice svih vrsta, LED rasvjetu na struju, na baterije i solarnu, svjetleće slike, salvete, šalice, božićne figurice, vjenčiće, umjetne borove, ukrasne vrećice i trake, vesele i radosne sitnice za Vaše raspoloženje i još mnogo više…. Kod njih ćete pronaći sve na jednom mjestu. Cijene su prilagođene Vašim potrebama.

Popust traje tijekom cijelog prosinca!

Također, posjetite Vrtni centar Agro-kuće na vrijeme i tamo nabavite drvca u tegli i najljepša rezana drvca za Vaš božićni ugođaj. U ponudi imaju i velik izbor kvalitetnih stalaka za drvca. Dođite, uvjerite se u najveći izbor i odaberite.

Za božićna drvca kupljena u Agro-kući na raspolaganju Vam je i dostava unutar Koprivnice.

Kao posebnu ponudu ističu aranžmane za groblja od prirodnih i umjetnih materijala izrađene u cvjećarni njihovog Vrtnog centra.

Poklon dućan

U poklon dućanu u sklopu Vrtnog centra vješte dekoraterke izrađuju najljepše aranžmane za ukras Vašeg doma, neka duh blagdana bude oživljen dekoracijama iz Agro-kuće. Svi dekorativni detalji koji služe za izradu aranžmana također su u prodaji u Vrtnom centru. Potražite nešto po Vašem ukusu.

Ljubav, toplina i blagost potrebna su nam sada više nego ikada prije. I u ovim uvjetima kad trebamo držati distancu, moramo brinuti da dobrim djelima budemo što bliže jedni drugima. Zato posjetite Vrtni centar koprivničke Agro-kuće i odaberite prekrasne božićne i novogodišnje dekoracije uz minimalno 20 % popusta koje će Vam omogućiti da ponovo doživite toplinu zajedništva u svom domu.

Pogledajte izbor iz ponude:

Posjetite nas

Iz Agro-kuće poručuju: Vrtni centar Agro-kuće radi od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati, a nalazimo se na dobro poznatoj adresi Bjelovarska cesta 34 u Koprivnici. Pratite profil Agro-kuće na Facebook-u i doznajte na vrijeme sve novosti iz naše ponude.

čitam...