sve na jednom mjestu

U Agrokući primaju narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća, a već sada možete nabaviti sve što vam treba za blagdan Svih svetih

Posebno ističu aranžmane različitog izgleda i dizajna u slobodnoj prodaji, s rasponom cijena od 49 pa sve do 500 kuna, koji se mogu odabrati već sadam te nakon perioda zaprimanja narudžbi. Posebno izdvajaju predivne aranžmane od svile.

07:00h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Ponovo smo u ovim blagim jesenskim danima iskoristili lijepo vrijeme i posjetili poslovnicu Vrtnog centra koprivničke Agrokuće gdje smo doznali brojne novosti u ponudi koje su pripremili za svoje kupce.

U Vrtnom centru Agrokuće do 25. listopada primaju narudžbe za izradu aranžmana od rezanog cvijeća i zato poklonite povjerenje rukama stručnih aranžerki!

Posebno ističu aranžmane različitog izgleda i dizajna u slobodnoj prodaji, s rasponom cijena od 49 pa sve do 500 kuna, koji se mogu odabrati već sadam te nakon perioda zaprimanja narudžbi. Posebno izdvajaju predivne aranžmane od svile.

Za kreativce, koji žele napraviti vlastiti aranžman, u ponudi su rezane krizanteme, rezane ruže te ostalo rezano cvijeće i ukrasno zelenilo.

U Agrokući je i veliki izbor spužvi za aranžiranje, posude i mrežica za spužve te velik izbor lampaša po povoljnim cijenama.

Za ukras posljednjih počivališta, tu su vrtići od živog cvijeća i vaze za groblje.  Potražite i multifloru iz vlastite proizvodnje po 29,90 kuna i krizanteme u tegli već od 14,90 kuna.

Vrtni centar Agrokuće u nedjelju, 28. listopada, povodom dana Svih Svetih radi od 08 do 13 sati.

Posjetite ih i uvjerite se u veliki izbor lampaša po povoljnim cijenama, a posebno izdvajamo veliki lampion K2 po cijeni od 5,90 kuna. Za ukras posljednjih počivališta nude vrtiće od živog cvijeća i vaze za groblje.

Vrtni centar Agrokuće definitivno je najbolji izbor za kupnju u jesenskim danima, što nam je potvrdila i direktorica Slađana Fegeš.

– Jesen zlatna je i dalje aktualna u Vrtnom centru i poljoapoteci Agrokuće, listopad je vrijeme kada je aktualna jesenska sadnja cvijeća, maćuhica i počinje sadnja svega što će cvasti će u proljeće i sve bilje koje se u ovo vrijeme sadi prekrasni su jesenski ukrasi vrtova, balkona i pa i vječnih počivališta – kazala je ona.

Napomenula je da je trenutno aktualna priprema za blagdan Svih svetih i zato se u Agrokući može pronaći masa artikala i proizvoda koje kupci tamo mogu nabaviti.

– Imat ćemo tada, a imamo i već sada, aranžmane, multifloru, krizanteme u tegli te aranžmane od rezanog cvijeća. Imamo i slobodnu prodaju aranžmana da pustimo mašti na volju našim aranžerkama, cvjećarkama. U Agrokući možete pronaći i lukovice cvijeća, a da bi biljke rasle, da bi se razvijale, treba im zaštita od hladnoće, možete naručiti sadnice ruža, imamo i nešto novo u ponudi, koru od ruža, koja kad se stavi oko biljke služi kao zaštita od hladnoće te ostale proizvode da bi biljke preživjele zimski period – kazuje Slađana Fegeš.

U proljeće pak biljkama treba hrana koja im se dodaje sada pa je u ponudi velik broj gnojiva, a u Agrokući možete dobiti savjet kako gnojiti biljke.

– Jako je važno da gnojivo ne dođe direktno na korijen, znači ide gnojivo pa zemlja pa korijen. Pozivam sve da dođu k namam pogledaju nas, puno je tu dekoracija, ukrasa i svega za ljepšu jesen – zaključuje Slađana Fegeš.

Svi kupci akcije mogu pratiti i na Facebook stranici Agro-Kuće.

Radno vrijeme Vrtnog centra Agrokuća je od ponedjeljka do subote od 8 do 20 sati, a može ih se pronaći na Bjelovarskoj cesti 34 u Koprivnici.

Posjetite i poljoapoteke u Sigecu i Koprivnici te veleprodaju u Peterancu te i tamo potražite artikle za poljoprivredu iz bogate ponude.

čitam...