STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U bolnici preminule dvije osobe, zabilježen 21 novi slučaj bolesti COVID-19

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je za 5447 osoba.

09:27h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije obavještava javnost kako je nakon pristiglih nalaza testiranih uzoraka na SARS – CoV-2 virus na području županije potvrđen 21 novi slučaj bolesti COVID-19.
Na području županije trenutno je aktivno 190 slučajeva bolesti COVID-19, ozdravilo je 18 osoba, a na bolničkom liječenju nalazi se 28 osoba.


U OB Koprivnica preminule su dvije osobe s pozitivitetom na koronavirus (obje 1950. godište) koje su u kliničkoj anamnezi imale i druge dijagnoze.

Od početka pojave SARS – CoV-2 virusa na području županije bolest COVID-19 potvrđena je za 5447 osoba.

Podsjećamo kako su jučer na snagu stupile Odluka o izmjenama Odluke o uvođenju posebne organizacije rada za djelatnost trgovine koja se obavlja u prodavaonicama i trgovačkim centrima, Odluka o izmjeni Odluke o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja te Odluka o izmjeni Odluke o načinu organizacije javnog prijevoza putnika radi sprječavanja širenja bolesti COVID-19 koje je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske.

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i nadalje apelira na građane da se pridržavaju svih epidemioloških mjera prevencije i  zdravstvenih uputa kako bi se smanjio intenzitet i dinamika u širenju SARS – CoV-2 virusa.

čitam...