U Botovu ukrali željeza za više desetaka tisuća kuna, na Vinici vikendaš ostao bez špeka i kobasica

12:29h
0
Velike krađe dogodile su se oko i na željeznici u Botovu // Ilustracija

U većim krađama oštećena je jedna zagrebačka tvrtka koja radi na sanaciji željezničkog mosta u Botovu, te Hrvatske željeznice.

Koprivničko-križevačka policija ovih je dana imala pune ruke posla s lopovima. U Botovu nedaleko od Koprivnice zabilježili su čak dvije veće krađe. Na obali rijeke Drave zasad nepoznati počinitelj, priopćila je policija, ukrao je tri segmenta pontona i jedan segment s prihvatnom glavom. Riječ je velikim željeznim cijevima. Tvrtka iz Zagreba, koja radi na sanaciji željezničkog mosta, tom je krađom oštećena za više desetaka tisuća kuna.


Nešto malo bolje prošle su Hrvatske željeznice. One su ostale “samo” bez kočionih umetaka i klinova kočionih umetaka, koje je kradljivac skinuo s vagona. Šteta je procijenjena na više tisuća kuna.

Nekoliko stotina kuna, pak, šteta je koju je pretrpio vlasnik vikendice na koprivničkoj Vinici. Njemu je lopov provalio u vikendicu i ukrao suhomesnate proizvode. Doznajemo da je ostao bez salama, špeka, kobasica i drugih suhomesnatih delicija.

čitam...