U SKLOPU LJETA NA ZRINSKOM

U centar se nakon kraće pauze vraća Podravski ceker, evo kako se možete prijaviti i biti dio inicijative

Spomenimo, u sklopu inicijative „Podravski ceker“ omogućava se besplatno izlaganje i prodaja proizvoda koprivničkim poduzetnicima i obrtnicima tijekom “Ljeta na Zrinskom”.

11:39h
0
Foto: Ivan Balija

Grad Koprivnica, Turistička zajednica grada Koprivnice i Komunalac tijekom mjeseca svibnja pokrenuli su inicijativu pod nazivom „Podravski ceker“, kao podršku svim našim lokalnim proizvođačima i OPG-ovcima.

Uspješna inicijativa nastavit će se i tijekom ljetnih mjeseci. U sklopu programa „Ljeta na Zrinskom“ građani će imati priliku napuniti svoj ceker podravskim, domaćim proizvodima od četvrtka 16. srpnja do petka 14. kolovoza.

– Ovim putem pozivamo sve zainteresirane OPG-ove, stare zanate, obrte te proizvođače tradicionalnih proizvoda da se prijave za sudjelovanje na „Podravskom cekeru“. Koncept izlaganja je planiran u drvenim kućicama koje će biti postavljene na Zrinskom trgu (oko sata), radno vrijeme inicijative je od utorka do subote od 18 do 22 sata, te subota i ponedjeljak od 9 do 12 sati – poručili su organizatori.

Spomenimo, u sklopu inicijative „Podravski ceker“ omogućava se besplatno izlaganje i prodaja proizvoda koprivničkim poduzetnicima i obrtnicima tijekom “Ljeta na Zrinskom”.

– Također pozivamo i zakupce sa tržnice koji su zainteresirani sudjelovati sa svojim domaćim voćem i povrćem da se također priključe inicijativi. Njihovo izlaganje će biti omogućeno na štandovima pokraj drvenih kućica u radnom vremenu „Podravskog cekera“ – stoji na službenim gradskim stranicama.

Zainteresirani proizvođači i obrtnici za prodaju svojih proizvoda mogu ispuniti prijavnicu te poslati na mail Turističke zajednice grada Koprivnice tzg-koprivnica@kc.t-com.hr ili dostaviti osobno u ured Turističke zajednice najkasnije do 13. srpnja.

čitam...