U Centru prirodne medicine Gaja pronađite prirodno rješenje za sve tegobe i živite kvalitetno i sretno

12:45h
0
foto: Gaja

foto: GajaKada smo ušli u Centar prirodnog liječenja Gaja, dočekala nas je nasmiješena voditeljica Ana Česi te umirujuća i pozitivna atmosfera.

Ana je po zanimanju fizioterapeut, a bavi se i kineskom te alternativnom prirodnom medicinom.

Radila je u Poliklinici za alternativnu medicinu u Zagrebu, te je odlučila svoje znanje donijeti u rodnu Koprivnicu.

– Većina je bolesti rješiva. Zapadna medicina nema odgovor na sve i uglavnom liječi samo simptome, dok alternativna medicina traži uzročnika bolesti, a kada se riješi uzrok, bolesti više nema – objašnjava nam Ana.

U Gaji tako možete pronaći svo potrebno znanje da bi živjeli sretno, ispunjeno i zrdavo. U Gaji okupljaju i suradnike iz raznih polja kao što je zvukoterapija, life couchingom, psihologija, a za vas će pronaći baš ono što vam treba.

– Gaja funkcionira kao mali centar gdje ljudi naprave sve i liječe i duh i tijelo. Radimo s pretpostavkom da se tijelo sastoji od mentalnog, fizičkog i duhovnog ili emocionalnog dijela – priča Ana.

Dolaskom u Gaju, napravili smo konzultacije i u ugodnom razgovoru s Anom dobili dijagnozu i procjenu stanja organizma, ne samo slabe točke, nego i opće energetsko stanje.

Ana nas je zatim uputila prema prevenciji te dala preporuke za dodatke prehrani, korištenje slobodnog vremena te preporučila neke od metoda liječenja theta healinga ili Yumeiho tretmana za kralježnicu.

foto: Gaja– Radimo s dodacima prehrani i biljnim pripravcima za nadopunu liječenju. Imamo i proizvode koji poboljšavaju kvalitetu života poput uređaja koji čisti vodu, voće i povrće od pesticida i meso od hormona, uređaj koji uravnotežuje tlak pa čak i radi kosu – ispričala nam je Ana.

Svestrana Ana je i voditeljica ANAtomic centra za alternativni fitness, u kojem je trenerica plesa na šipci, a osim toga možete se baviti i yogom, yogom za djecu i trbušnim plesom. Ova dva censtra jako dobro nadopunjuju jedan drugog pa su često korisnici Gaje i korisnici ANAtomica i obrnuto.

– Svakom pacijentu pristupamo individualno. Naš prvi korak je dijagnostika kojom utvrdimo postojeće probleme, pa preporučujemo dodatke prehrani i/ili tretmane, ovisno o stanju organizma i željama korisnika. Krajnji cilj našeg programa zapravo je edukacija o tome kako poboljšati vlastitu kvalitetu života i to primjeniti u obiteljskoj i radnoj okolini – zaključuje Ana.

Centar prirodnog liječenja Gaju možete posjetiti na adresi Trg Eugena Kumičića 11/1 na katu (trgovački centar Lenišće) ili nazvati na broj telefona 048 601 211.

Dobre savjete i pozitivne misli potražite na facebook stranici https://www.facebook.com/GajaCentarAlternative

  foto: Gaja

 

čitam...