kerekesh teatar

U četvrtak je na Šoderici premijera predstave Susjedi, a mi za vas imamo ulaznice!

Vaš omiljeni portal za vas ima dva puta po dvije ulaznice, a s nama zaigrajte na Facebooku portala ePodravina.

18:00h
0
Predstava Udavače, Ljeto na Šoderici // Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Sedmu godinu zaredom u organizaciji Kerekesh Teatra i Udruge Mladih Koprivnice, održat će se ljetna manifestacija Ljeto na Šoderici. Ove će se godine na pozornici pod vedrim nebom na obali jezera Šoderica odigrati šest predstava.

Prva predstava najočekivanija je predstava sezone, koja će premijeru imati 17. lipnja, a riječ je o predstavi Susjedi, napravljenoj prema televizijskoj seriji Zauvijek susjedi.

Kako je istaknuo Jan Kerekeš iz Kerekesh teatra bit će to svojevrsna nagrada glumcima koji su seriju za male ekrane snimali bez novčane naknade. – Jura, Ferdo, Lili i Bela dolaze na Šodericu – najavio je Jan.

Vaš omiljeni portal za vas ima dva puta po dvije ulaznice, a s nama zaigrajte na Facebooku portala ePodravina.

Nakon što ga objavimo, dobitnik može preuzeti ulaznice do zadnje do 20 sati na dan predstave, tj. pola sata prije početka predstave ili u protivnom idu u slobodnu prodaju iz razloga smanjenog kapaciteta gledališta.

Osim ove premijere, gledatelji će po prvi put ove godine imati priliku pogledati i predstavu Ja, trudnica koja će biti izvedena 24. lipnja kao i reprize predstave, Imovina i Proščenje vu Gruntovcu (01. srpnja), Ringišpil (08. srpnja), a završna predstava ovogodišnje manifestacije je Skupština (29. srpnja).

Ulaznice se mogu kupiti i u caffe baru Kaktus, Mosquito beach baru na Šoderici i Foto Lenišću, a za online prodaju rezervirano je 100 karata.

čitam...